TRIBINE U ARENI DOBIJAJU IMENA PO IGRAČIMA ZVEZDE: Razlog za to je i više nego sjajan!
Foto: Starsport©

nesvakidašnje

TRIBINE U ARENI DOBIJAJU IMENA PO IGRAČIMA ZVEZDE: Razlog za to je i više nego sjajan!

Humanitarna akcija crveno-belih

Objavljeno: 21:33h

Crvena zvezda je pustila u prodaju sezonske ulaznice samo za mečeve Evrolige po ceni od 5.000 dinara. Istovremeno, crveno-beli su povukli nesvakidašnji potez i pokrenuli humanitarnu akciju.

Svaki od sektora na gornjem prstenu Arene, na nivou 400, nosiće imena po dvojice Zvezdinih košarkaša. Sektor za koji bude prodato najviše ulaznica imaće status pobedničkog, a dvojica igrača čija imena nosi, odrediće kojoj dečjoj ustanovi će da bude upućena donacija.

IMENA SEKTORA U ARENI

Beron i Jovanović – sektor 401 Dženkins i Kuzmić – sektor 402 Lazić i Odžo – sektor 403 D. Braun i Čović – sektor 404 Davidovac i Perperoglu – sektor 420 Nenadić i L.Braun – sektor 421 Gist i Simanić – sektor 422 Dobrić i Faje – sektor 423

Košarkaši Crvene zvezde su prethodnih godina učestvovali u više humanitarnih akcija. Bili su u poseti dečjoj onkologiji, Specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju, dečjem svratištu i Institutu za majku i dete. Crveno-beli su bili i deo projekata u saradnji sa klupskim partnerom, Specijalnom Olimpijadom Srbije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.