Sudija odustao od privođenja Vujoševića: Zvezda traži milionsku odštetu!

Nastavlja se suđenje

Sudija odustao od privođenja Vujoševića: Zvezda traži milionsku odštetu!

Bivši strateg Partizana poručio iz Francuske da je sistem taklo postavljen, da svako ko mu se suprotstavi biva kriminalizovan
Objavljeno: 11:40h

Klubovi Crvena zvezda iz Beograda i Crvena zvezda iz Železnika zahtevaju milion i 50.000 dinara odštete od Duška Vujoševića zbog tužbe koju su podneli za povredu ugleda i smanjenje kreditne sposobnosti. Na suđenju koje je održano u petak, sudija odustao od toga da izda nalog za privođenje bivšeg trenera Partizana, kao što se pisalo, ali se zato saznalo da u slučaju da strateg Limoža bude kažnjen, crveno-beli će podneti još jednu tužbu protiv njega kako bi nadoknadili štetu koja im je naneta tokom jedne od Vujoševićevih konferencija za medije.

Dado Đilas
- Ovaj sistem je tako postavljen da svako ko mu se suprotstavi biva kriminalizovan i priprema se za odstrel. Zaista je smešno da Crvena zvezda traži odštetu za to što sam iznosio kako stoje stvari i davao određene konstatacije koje su bile tačne i koje ni u jednom trenutku nisu dokazane kao netačne. Samo sam konstatovao činjenicu da se, kada je u pitanju finansiranje Zvezde i Partizana, prema Partizanu vodi aparthejd politika i upozoravao sam na to - izjavio je za "Kurir" iz Francuske ovim povodom Vujošević. (Espreso.co.rs / Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.