CRNO-BELO HUMANITARNO VEČE: Partizanova deca igrala za viši cilj!
Humanitarna utakmica mlađih kategorija Partizana, Foto: Adria Media TV

LEPO

CRNO-BELO HUMANITARNO VEČE: Partizanova deca igrala za viši cilj!

Sastale su se ekipe belih i crnih, treneri su bili Novica Veličković i Nemanja Gordić, a žestok okršaj su sudili Rade Zagorac i Ognjen Jaramaz

Objavljeno:

Na Kalemegdanu, na terenima KK Partizan je održana revijalna i humanitarna utakmica mlađih kategorija Partizana povodom potpisivanja ugovora tog kluba sa kompanijom MOZZART.

Sastale su se ekipe belih i crnih, treneri su bili Novica Veličković i Nemanja Gordić, a žestok okršaj su sudili Rade Zagorac i Ognjen Jaramaz koji su i pokazali naslednicima neke košarkaške štosove. Bio je tu i trener prvog tima crno-belih Andrea Trinkijeri.

Bilo je padova i borbe za svaku loptu, a sve je bio uvod u centralni događaj potpisivanje višegodišnjeg ugovora kompanije MOZZART i tima iz Humske.

- Ova deca su naša budućnost i mi zbog njih i postojimo. Želim da se zahvalim kompaniji "Mocart" što su prepoznali da mi radimo pravi posao. Oni su jedini u nizu onih koji su pomogli da Partizan ponovo bude jak i da osvajamo trofeje i da se radujemo - rekao je Ostoja Mijailović, predsednik Partizana.

Izvršni direktor kompanije MOZZART Dejan Ćirović rekao je da je saradnja sa Partizanom nastavak strateškog opredeljenja te kompanije da pomaže srpski sport.

Program je uokviren humanitarnom akcijom u kojoj su prisutni skupili 30 koševa i tako obezbedili sredstva za kupovinu inkubatora za GAK Narodni front.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.