NOVICA VELIČKOVIĆ POTPISUJE NOVI UGOVOR? Kapiten i legenda Partizana ima reč!
Novica Veličković, Foto: Starsport©

prvi trening

NOVICA VELIČKOVIĆ POTPISUJE NOVI UGOVOR? Kapiten i legenda Partizana ima reč!

Veličković je istakao da je najvažnije da igrači dobro funkcionišu između sebe

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković rekao je da se nada uspešnoj sezoni, posebno što ove godine, kako smatra, crno-beli imaju talentovaniji tim.

- Krećemo malo drugačije, krećemo u drugom trenažnom centru, sve su to lepe stvari. Okupljali smo se do pre neki dan, upoznavali sa trenerovim zamislima… Sad kreće još jače, da spremi dočekamo start sezone. Pričati o tome šta ti je cilj, a igraš u Partizanu… Svake godine se ponavljam. Cilj je da damo maksimum, pa dokle nas to odvede. Dosta je novih igrača, trebaće vremena da se oni upoznaju sa veličinom kluba. Nikad se nisam bavio prognozama, ali da smo dosta talentovani ove godine - jesmo. Nadam se uspešnoj sezoni.

Veličković je istakao da je najvažnije da igrači dobro funkcionišu između sebe.

- Mislim da možemo dosta. Treba da rastemo kroz sezonu. Ne treba da igramo najbolji košarku u oktobru, novembru … Nego da rastemo iz meseca u mesec i da napredujemo kao ekipa, da hemija koja treba da bude osnov svega bude na vrhunskom nivou. Daleko su februar, mart…

Crno-beli su prilično izmenili tim sa čak sedam novih igrača.

- Upoznajemo se. Nisu bez razloga u Partizanu. Ja samo želim da pokažu ono najbolje što imaju i da igraju što bolje mogu - rekao je Veličković.

Krilni košarkaš rekao je da se fizički dobro oseća.

- Dobro se osećam. Leto sam proveo sa porodicom. Trudio sam se da se ne ugojim - rekao je Veličković.

Večičković i Zagorac
Večičković i Zagorac foto: Starsport©

Kapitenov nastup za Partizan dovođen je u pitanje ove godine.

- Nisam mlađi, da mogu da se vraćam posle svake sezone unazad bilo bi „strava“. Uvek pokušavam da razmišljam racionalno i da vidim koliko mogu. Mislim da mogu još da ponudim. Ima dosta mladih igrača koji se prvi put susreću sa pritiskom u Partizanu, a u tim nekim stvarima mogu da budem od pomoći. Naravno i na terenu. Vuče me još uvek - zaključio je Veličković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.