SVAKO ODLUČUJE ŠTA ŽELI U ŽIVOTU! DOBRODOŠLI U NAŠ RUDNIK! Trinkijeri o Pecarskom, ali i Novici, Jaramazu...
Andrea Trinkijeri je odgovorio na većinu pitanja koja interesuju navijače, Foto: Starsport©

O svakoj temi

SVAKO ODLUČUJE ŠTA ŽELI U ŽIVOTU! DOBRODOŠLI U NAŠ RUDNIK! Trinkijeri o Pecarskom, ali i Novici, Jaramazu...

Trener crno-belih istakao je šta je njegov cilj tokom priprema za novu sezonu

Objavljeno: 18:31h
Aleksa Radosavljević

Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je cilj predstojeće sezone da ekipa ide što dalje u svakom takmičenju, a pre toga da crno-beli izgledaju kao tim. - Prvo je cilj da izgledamo kao tim, da igramo kao tim. Ovo je 12 najboljih igrača za mene koje smo mogli da dovedemo. Cilj je da postepeno izgledamo kao tim, da mislimo i igramo kao tim. ABA će biti super ove sezone, mnogo pojačanja, a Evrokup... Miloš Teodosić igra Evrokup, to sve znači. Moramo da idemo što dalje, bolje - rekao je Trinkijeri novinarima u Beogradu.

Andrea Trinkijeri na početku priprema Partizana
Andrea Trinkijeri na početku priprema Partizanafoto: Starsport©

Partizan se za novu sezonu sprema u Areni, gde će biti domaćin u utakmicama tokom sezone. - Uslovi su vrhunski. Dobrodošli u našu novu, skromnu kuću, rekao bih u rudnik, gde ćemo imati šansu da mnogo kopamo, tako treba. Počeli smo pre sedam dana, za sada je sve okej, ali još nisam upoznao trenera koji je u avgustu nesrećan. Nadam se da ćete moći da pišete o puno lepih pobeda - kazao je Trinkijeri.

Zadovoljan je prodajom sezonskih ulaznica, što je posebno istakao. - Nova je ekipa, ne znam kako to izgleda. Znam samo da su sezonske karte išle kao pljeskavica kod mene. Navijači su fantastični. Imamo takve rezultate i od toga želimo da počnemo sezonu. Ljubav, strast, želja. Želimo da se borimo za svaku utakmicu, svaki trofej, sve, sve... Moramo da budemo mentalno i fizički agresivni. Sve je novo. Jedino što je ostalo isto su navijači - naveo je trener crno-belih. - Ovo je izazov za sve. Kada je izazov, idemo, pa ćemo videti gde. Imam dobar osećaj o situaciji - dodao je.

Andrea Trinkijeri kaže da su navijači ostali isti kao prošle sezone
Andrea Trinkijeri kaže da su navijači ostali isti kao prošle sezonefoto: Starsport©

Upitan je gde je Partizan u odnosu na Crvenu zvezdu, Cedevitu, Budućnost, Mornar i ostale koji su se pojačali. - Ne znam jer je jako rano. Ne znam kako ćemo mi da izgledamo. Ali, mislim da smo se i mi pojačali, na papiru. Posao je da od papira idemo na teren, pa ćemo videti - rekao je Trinkijeri. Ognjen Jaramaz, Nikola Janković i Novica Veličković nisu još produžili ugovore, ali su na treninzima: "Tu su, treniraju, moji igrači". Ekipu su napustili Marko Pecarski i Stefan Janković. - Svako odlučuje šta želi u životu, kako on misli da treba. Ja njima iz srca želim sve najbolje. Sada je vreme da pričamo o onima koji su tu - rekao je italijanski trener.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.