SA UTAKMICE SRBIJE MOŽE DA SE NAPRAVI CEO NBA TOP 10: U glavnim ulogama Džoker, Bobinator i Milutinov!
Milutinov stavlja Novozelanđanina na poster, Foto: Printscreen

ASISTENCIJE, POSTERI I OSTALE MAJSTORIJE

SA UTAKMICE SRBIJE MOŽE DA SE NAPRAVI CEO NBA TOP 10: U glavnim ulogama Džoker, Bobinator i Milutinov!

Orlovi deluju kao prava košarkaška rapsodija, ostaje samo da se vidi kako će ova fantastična košarka izgledati kada počne ono najvažnije - Mundobasket

Objavljeno: 22:18h

Nikola Jokić, iako nije postigao mnogo poena, briljirao je u pobedi nad reprezentacijom Novog Zelanda, prvenstveno segmentom igre zbog kog je jedan od najboljih centara na svetu - plejmejkerskim sposobnostima.

Njegova kreativnost polako počinje da dolazi do izražaja i u reprezentaciji Srbije - što se više uigrava sa reprezentacijom, deli sve više i više vanserijskih i lukavih dodavanja.

Ovoga puta, najupečatljivija su bila ona za Bobana Marjanovića i Nikolu Milutinova. U priloženom video klipu ima sasvim dovoljno divnih poteza da upotpune celu jednu NBA top 10 listu...

Poslednju utakmicu pred Mundobasket, svojevrstan test, Srbija će odigrati u utorak, ponovo od 13.30, a sastaće se sa najjačim rivalom na ovom turniru i jednim od najvećih košarkaških prijatelja Francuskom, koja je posle velikog preokreta pobedila Italiju i ostala neporažena, kao i Đorđevićeva ekipa.

Još malo uživajte uz poteze svih osam košarkaša koji su nastupali protiv Novog Zelanda, uz podsećanje da nisu igrali Nemanja Bjelica, Bogdan Bogdanović, Vladimir Lučić i Miroslav Raduljica.

Šta je selektor Đorđević rekao o njihovom izostanku, pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.