JAKO MI JE KRIVO, OVO JE VELIKI HENDIKEP: Vladimir Štimac o Teu i Gagiju!
Dragan Milosavljević i Vladimir Štimac, Foto: Espreso.co.rs

ZA ESPRESO PRED MUNDOBASKET

JAKO MI JE KRIVO, OVO JE VELIKI HENDIKEP: Vladimir Štimac o Teu i Gagiju!

Svakog dana do početka Mundobasketa moći ćete da pogledate i čujete šta ima da kaže o svakom reprezentativcu naše zemlje ponaosob

Objavljeno: 17:14h

Mundobasket u Kini se polako, ali sigurno približava. Košarkaška reprezentacija Srbije je jedan od glavnih favorita za medalju na planetarnom šampionatu, a ovoga puta u nacionalnom timu neće biti Vladimira Štimca koji se oprostio od Orlova.

Ipak, popularni Štimara će biti jedan od najvećih navijača Srbije, pa je tako za Espreso poslao poruku podrške povređenim asovima Draganu Milosavljeviću i Milošu Teodosiću, koji nažalost, ovoga puta neće biti tu da pomognu.

- Što se Gagija tiče, kako Ameri kažu, "minor setback for a big comeback". Gagiju želim sve najbolje, jako mi je krivo i pogađaju me te stvari. On se svaki put odazvao, došao, dao sve od sebe. Mislim da je Duda Ivković rekao da je veliki hendikep izgubiti takvog igrača. Kada je Teo u pitanju, ne znam tačno situaciju. On je lucidan igrač, igrač koji se ne rađa često, pravi lider. Dobra je osoba, voleo bih da se vrati i bude spreman za Svetsko prvenstvo. Postao je i tata, želim mu zdravlje i ako bi to što pre moglo da se završi, bilo bi super - rekao je Štimac za Espreso.

Inače, svakog od narednih dana do početka Svetskog prvenstva moći ćete da pogledate i čujete šta ima da kaže o svakom reprezentativcu naše zemlje ponaosob.

Ostanite uz Espreso, Mundobasket groznica polako počinje!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.