PARNI VALJAK KRENUO U MISIJU: Košarkaši Partizana počeli pripreme za novu sezonu!
Košarkaši Partizana, Foto: Beta/Branislav Božić

okupili se

PARNI VALJAK KRENUO U MISIJU: Košarkaši Partizana počeli pripreme za novu sezonu!

Devetnaestog septembra, crno-beli će u Beogradu odigrati otvoreni test meč protiv AEK-a, nakon čega sledi odlazak na Superkup ABA lige (26.09. – 29.09.) gde će u četvrtfinalu Parni valjak igrati protiv Mega Bemaksa

Objavljeno: 20:55h

Košarkaši Partizana u ponedeljak su počeli pripreme za novu sezonu.

Tokom uvodne nedelje crno-beli će trenirati u zemunskom SC Master, dok je početkom naredne nedelje planiran prelazak u novi dom košarkaša Partizana, Štark Arenu.

Crno-beli će do kraja avgusta trenirati u Beogradu, a prvu proveru imaće u Kraljevu, 31. avgusta, protiv ekipe Sloge. Utakmica će biti otvorenog tipa, povodom obeležavanja 70 godina postojanja KK Sloga iz Kraljeva.

Petog septembra, Partizan NIS će u Beogradu odigrati zatvoreni test meč protiv Darušafake. Sedmog i osmog septembra, crno-beli će učestvovati na MEZ Poljska turniru u Vroclaveku. Sedmog septembra, rival crno-belih će biti Makabi iz Tel Aviva, dok će narednog dana igrati protiv Arke, kluba koji će i ove sezone nastupati u Evrokupu.

Košarkaši Partizana NIS započeli su danas pripreme za sezonu 2019/20. Tokom uvodne nedelje, crno-beli će trenirati u zemunskom SC Master, dok je početkom naredne nedelje planiran prelazak u novi dom košarkaša Partizana, Štark Arenu. Crno-beli će do kraja avgusta trenirati u Beogradu, a prvu proveru imaće u Kraljevu, 31. avgusta, protiv ekipe Sloge. Utakmica će biti otvorenog tipa, povodom obeležavanja 70 godina postojanja KK Sloga iz Kraljeva. Petog septembra, Partizan NIS će u Beogradu odigrati zatvoreni test meč protiv Darušafake. Sedmog i osmog septembra, crno-beli će učestvovati na MEZ Poljska turniru u Vroclaveku. Sedmog septembra, rival crno-belih će biti Makabi iz Tel Aviva, dok će narednog dana naš tim igrati protiv Arke, kluba koji će i ove sezone nastupati u 7Days Evrokupu. Četrnaestog i petnaestog septembra, Partizan NIS će igrati na turniru u Klužu, gde će pored crno-belih i domaćeg Kluža igrati Fenerbahče i Mornar iz Bara. Devetnaestog septembra, crno-beli će u Beogradu odigrati otvoreni test meč protiv AEK-a, nakon čega sledi odlazak na Superkup ABA j.t.d. lige (26.09. – 29.09.) gde će u četvrtfinalu Parni valjak igrati protiv Mega Bemaksa. Prvu zvaničnu utakmicu Partizan NIS će odigrati 1. oktobra u Veneciji, u prvom kolu 7Days Evrokupa. Prvi meč pred svojim navijačima u Štark Areni crno-beli će odigrati 8. oktobra protiv Tofaša. Ove godine, crno-beli će se takmičiti u ABA j.t.d. ligi, 7Days Evrokupu, kupu “Radivoj Korać” i KLS Superligi. #KKPartizan

A post shared by KK Partizan NIS Beograd (@partizanbc) on

Četrnaestog i petnaestog septembra, Partizan NIS će igrati na turniru u Klužu, gde će pored crno-belih i domaćeg Kluža igrati Fenerbahče i Mornar iz Bara.

Devetnaestog septembra, crno-beli će u Beogradu odigrati otvoreni test meč protiv AEK-a, nakon čega sledi odlazak na Superkup ABA lige (26.09. – 29.09.) gde će u četvrtfinalu Parni valjak igrati protiv Mega Bemaksa.

Prvu zvaničnu utakmicu Partizan NIS će odigrati 1. oktobra u Veneciji, u prvom kolu Evrokupa. Prvi meč pred svojim navijačima u Štark Areni crno-beli će odigrati 8. oktobra protiv Tofaša.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.