DA JE BACIO BOMBU NA BELU KUĆU, ĐORĐEVIĆ BI MANJU POMETNJU IZAZVAO: Zbog Saletove izjave, Amerikanci već u strahu!
Kemba Voker, Foto: AP/Duane Burleson

UPLAŠILI SE

DA JE BACIO BOMBU NA BELU KUĆU, ĐORĐEVIĆ BI MANJU POMETNJU IZAZVAO: Zbog Saletove izjave, Amerikanci već u strahu!

Na Mundobasketu, Srbija će igrati u grupi D sa Angolom, Filipinima i Italijom, a SAD u grupi E sa Turskom, Češkom i Japanom

Objavljeno:

Da je bacio bombu na Belu kuću, selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević bi manje haosa izazvao u redovima selekcije SAD.

Finale Mundobasketa u Kini u kome bi se sastali srpski i američki košarkaši je san svakog zaljubljenika u igru pod obručima. Na predstojećem takmičenju, Srbija bi nastupila u najjačem mogućem sastavu, a SAD i pored toga što je suočena sa brojnim otkazima, ima ekipu za poštovanje.

Već su počele i čarke na relaciji dva tima. Prvo je Đorđević poručio Amerikancima "neka im je Bog u pomoći ako se sastanu sa Srbijom", a njegov kolega na klupi SAD Greg Popović je uzvratio da "je Saša odličan trener".

Aleksandar Đorđević i Greg Popović su počeli da se peckaju
Aleksandar Đorđević i Greg Popović su počeli da se peckaju foto: AP/Damir Dervišagić

Sada se, posle selektora SAD, javio i prvi plejmejker američke selekcije Kemba Voker, uz Donovana Mičela, najveća snaga Amerikanaca u spoljnim linijama.

- Imamo i važnije stvari o kojima treba da mislimo, čoveče. Idemo utakmicu po utakmicu. Na kraju dana, i mi i oni (Srbija) moramo proći dug put da bismo se uopšte susreli u finalu. Ako dođe do utakmice, onda ćemo videti šta će biti. Skroz mi je "ok" malo "treš-toka", ne smeta mi to uopšte - rekao je Voker.

Na Mundobasketu, Srbija će igrati u grupi D sa Angolom, Filipinima i Italijom, a SAD u grupi E sa Turskom, Češkom i Japanom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.