UPROPASTIO ŽIVOT KOMESARU NBA LIGE: Jokićev saigrač iz gluposti objavio Silverov broj telefona pa je nastao pakao!
Adam Silver (levo), Foto: AP/Julio Cortez

HAOS

UPROPASTIO ŽIVOT KOMESARU NBA LIGE: Jokićev saigrač iz gluposti objavio Silverov broj telefona pa je nastao pakao!

Verovatno je Porteru bilo dosadno pa je fotografiju objavio na društvenoj mreži uz komentar: "Da li je konačno vreme za ručak?"

Objavljeno:

Pravu pometnju je napravio mladi košarkaš Denver Nagetsa Majkl Porter Junior.

On je napravio nepromišljen potez kada je na društvenoj mreži Snepčet objavio broj telefon komesara NBA lige Adama Silvera. On je držao predavanje mladim igračima u NBA kada su se na video bimu iza njega pojavili njegovi lični podaci, mejl, broj telefona u kancelariji i broj mobilnog telefona.

Verovatno je Porteru bilo dosadno pa je fotografiju objavio na društvenoj mreži uz komentar: "Da li je konačno vreme za ručak?" Ubrzo je nastao haos zbog nepromišljenog poteza mladog igrača. Pokušao je da izbriše, ali kasno pošto su mnogi već iskopirali poruku i napravili haos.

Usledili su komentari i zahtevi Silveru. Tražili su da NBA franšizu vrati u Sijetl, pitali ga za savete za klađenje, a jedan tviteraš se našalio podsetivši na Riča Pola, agenta zbog koga su u NCAA menjali pravila i posle ih vratili na staro, jer se on pobunio. Nije poznato kako je Silver reagovao na ishitren potez igrača Nagetsa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.