AMERIMA SE UVUKAO STRAH U KOSTI OD JOKIĆA: Plaše se njegovih zakucavanja! Neverovatno je kako se kreće, on je zver!
Nikola Jokić je odigrao sjajnu partiju, Foto: Starsport©

u formi je

AMERIMA SE UVUKAO STRAH U KOSTI OD JOKIĆA: Plaše se njegovih zakucavanja! Neverovatno je kako se kreće, on je zver!

Oduševljeni su njegovom partijom...

Objavljeno:

Nikola Jokić je predvodio Srbiju do preokreta protiv Litvanije u Beogradskoj areni 72:68, a njegova dobra igra iznenadila je američke novinare koje prati našu selekciju zbog zvezde Denvera.

- Iskreno, očekivao sam da će Nikola Jokić ući u ovaj meč malo van forme, ne previše motivisan (prijateljska utakmica) i bez ritma. Umesto toga, on se kretao ludački dobro, preuzimao priču u svoje ruke kada je hteo, odvalio se od odbrane i pomogao Srbiji da preokretom dođe do pobede.

- Jokić stvarno deluje pokretljivo protiv Litvanaca. Njegova brzina pri trčanju od koša do koša, kao i lateralna pokretljivost su uočljivi. Izgleda kao da je lakši na nogama.

- Jokić je pravo sa žurki na kojima je toliko uživao da je završio bez majice, u drvetu, došao do toga da zakuca dva puta u jednom meču?!

- Jokić je imao 11 zakucavanja u prošloj NBA sezoni. Već dva zakucavanja ima u današnjoj prijateljskoj utakmici", napisao je on, dodajući:

Američki novinar, Harison Vind, smatra da bi FIBA morala da promeni određena pravila ukoliko Srbija želi da pobedi Amerikance na Mundobasketu:

- Stvarno dobra igra Nikole Jokića na obe strane terena. Praktično je preuzeo stvari u svoje ruke u četvrtoj četvrtini, ubacio je 13 poena (šut 5/9, dva zakucavanja) u pobedi Srbije, pre nego što je zbog pet ličnih grešaka morao van igre (FIBA bi morala da poveća broj dozvoljenih prekršaja sa pet na šest). Srbija bi morala da igra više preko Jokića ako želi da pobedi američku reprezentaciju.

Nema šta, Ameri opasno strahuju od Jokare...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.