LUČIĆ: Sad kad smo se skupili, svaki trening je bitan; GAGI: Hvala publici!
Vladimir Lučić, Foto: Adria Media TV

UTISCI ORLOVA POSLE LITVANIJE

LUČIĆ: Sad kad smo se skupili, svaki trening je bitan; GAGI: Hvala publici!

Milosavljević je svestan da će ekipa morati što bolje da se uigra

Objavljeno:

Jedan od najboljih igrača Srbije u pobedi nad Litvanijom Vladimir Lučić delio je mišljenje ostalih saigrača oko toga

- Reprezentacija Litvanije je poznata po fizičkoj, gruboj igri. Kompletirali smo se pre dva dana, imali smo jedan zajednički trening i nismo mogli da očekujemo bogzna kakvu igru napadački i defanzivno. Važno je da smo u trenucima u kojim nismo briljirali zabeležili pobedu - istakao je Lučić.

Koliko je ovaj trijumf bitan u ovom momentu?

- Bitan je. Sad kad smo se skupili, svaka utakmica, svaki trening su nam bitni. Želimo da napredujemo, posebno ovde uz sjajnu podršku, punu Arenu. Bitno je da osetimo euforiju koja vlada u Srbiji, ali se nadam da ćemo već od ponedeljka u Litvaniji delovati bolje.

Na čemu bi rekao da najviše treba da se radi. Na uigravanju?

- Treba da napredujemo i taktički i defanzivno. Veći broj nas jeste bio zajedno, ali praktično su se nosioci igre tek kasnije priključili iz već poznatih razloga. Treba vremena da se uigramo, neki igraju NBA ligu što je drugačija košarka od ove, ali nadam se da će biti sve kako treba kada to bude najpotrebnije - zaključio je.

Još jedan od veoma bitnih aktera, čija je trojka u trećoj četvrtini bila veoma bitna za prelamanje meča, Dragan Milosavljević shvata da je ovo jedan dugačak proces.

- Ovo je prva utakmica da smo kompletni i da su svi igrali i sigurno da to još nije to. Videlo se u igri da su se neki kasnije priključili, ali ima još dosta vremena ispred nas. Ispred nas je bitan period da se uigramo bitno je samo da ne bude povreda - rekao je, pa se zahvalio navijačima:

- Sjajna atmosfera, hvala publici za večeras to nam mnogo znači - istakao je Milosavljević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.