NOVE PROMENE U DRIM TIMU: Popović otpisao dvojicu, a pa ubacio u ekipu dva nova igrača!
Greg Popović se posle samo 5 dana zahvalio dvojici igrača, Foto: AP

Traži pravu ekipu

NOVE PROMENE U DRIM TIMU: Popović otpisao dvojicu, a pa ubacio u ekipu dva nova igrača!

Selektor Amerikanaca je posegnuo za novim promenama

Objavljeno:

Mnogo toga čudnog i neobičnog se dešava ovog leta sa američkom košarkaškom reprezentacijom uoči Mundobasketa u Kini.

Osim silnih otkaza onih najvećih zvezda i povreda, Greg Popović, očigledno i dalje nije pronašao ekipu koja "ima hemiju", pa je tako došlo do novih rokada "Drim timu".

Posle sparing utakmice između igrača koji konkurišu za odlazak na Svetsko prvenstvo i "rezervnog" tima koji čine mlade nade američke košarke, selektor SAD je odlučio da ponovo izmeni sastav.

On je "otpisao" Bema Adebaja i Tadeusa Janga, koji su naknadno dobili pozive, zahvalio im se na nekoliko dana rada, a potom iz "rezervnog" tima ubacio dvojicu novih igrača u glavni tim.

U pitanju su Derik Vajt i Marvin Begli III.

- Ovo je početak, mislim da momci polako napreduju, nisu igrali pre zajedno. Ulažu veliki napor, sjajno rade, ali mi smo i dalje u veoma ranoj fazi, treba da vidimo kako ćemo igrati i treba dobro da prouče jedni druge - rekao je Greg Popovič, selektor svetskih prvaka.

Tako da sada su sledećih 17 igrača kandidati za 12 mesta u timu koji će igrati u Kini: Džejlen Braun, Markus Smart (povređen), Džejson Tejtum. Kemba Voker, Džo Haris, Pi Džej Taker, Mejson Plamli, Majls Tarner, Bruk Lopez, Kris Midlton, Kajl Kuzma, Harison Barns, Dearon Foks, Kajl Lauri (povređen), Donovan Mičel, Derik Vajt i Marvin Begli III.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.