AMERI OPET IGRALI MEĐU SOBOM: Prštalo je na sve strane! Novi tandem Seltiksa je baš spreman za Kinu!
Amerikanci su igrali novi međusobni trening meč, Foto: Printscreen/Twitter/@usabasketball

Pripreme Drim tima

AMERI OPET IGRALI MEĐU SOBOM: Prštalo je na sve strane! Novi tandem Seltiksa je baš spreman za Kinu!

Ekipa koja ide na Mundobasket igrala je protiv "rezervnog" sastava još jednu sparing utakmicu

Objavljeno: 10:06h

Amerikanci su odigrali novi međusobni meč u Las Vegasu, a slavila je ekipa u plavim dresovima, odnosno tim, koji se priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kini.

Ekipa Grega Popovića bila je više nego ubedljiva protiv "rezervnog" sastava koji predvodi Džef van Gandi 97:78.

Prštalo je u ovom duelu kao da je bio takmičarski, jer očekivano igrači u belim dresovima su želeli da pokažu da se u budućnosti može računati i na njih u reprezentativnom dresu.

Razloga za zadovoljstvo posle ovog meča imaju posebno navijači Bostona, jer su mogli na delu da vide svoj novi tandem od sledeće sezone, Kemba Voker - Džejson Tejtum.

Njih dvojica su bili najefikasniji u "Drim timu" sa ukupno 31 postignutim poenom. Tejtum je postigao 17, a Voker 14. Di'Aron Foks iz Sakramenta je dodao 12 i tako se nametnuo nakon što je prekomandovan iz "rezervnog" tima u prvu ekipu.

Plavi: Džejlen Braun, Markus Smart (povređen), Džejsnon Tejtum. Kemba Voker, Džo Haris, Tedijus Jang, Pi Džej Taker, Mejson Plamli, Majls Tarner, Bam Adebajo, Bruk Lopez, Kris Midlton, Kajl Kuzma, Harison Barns, Dearon Foks, Kajl Lauri (povređen), Donovan Mičel.

Beli: Džon Kolins, Tre Jang (povređen), Džaret Alen, Džalen Bronson, Tori Krejg, Džaren Džekson Džunior, Pat Konington, Mičel Robinson, Džonatan Ajzak, Mikal Bridžis, Marvin Begli, Derik Vajt.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.