UŽELEO SAM SE, NAJTEŽE JE KAD SAM TRENIRAŠ: Bogdanović jedva dočekao da počne da radi sa ekipom!
Bogdan i Đorđević, Foto: Starsport©

spreman je

UŽELEO SAM SE, NAJTEŽE JE KAD SAM TRENIRAŠ: Bogdanović jedva dočekao da počne da radi sa ekipom!

Cilj se zna, ali je još uvek sve daleko

Objavljeno:

Bogdan Bogdanović je utakmicu sa Finskom posmatrao u dvorani u Zrenjaninu, a od četrvrtka uključiće se u pun trenažni proces sa ostatkom ekipe.

– Uželeo sam se, najteže je trenirati sam, uvek je mnogo lakše sa ekipom i to uvek nedostaje. Najteže je kad gledam utakmice u dvorani, tu sam na dva, tri koraka da uskočim da igram, to je stvarno teško. Dobro sam se spremio, bez obzira što nisam odradio pripreme sa ekipom, rekao je košarkaš Sakramenta.

Na Eurobasketu u Turskoj je bio glavni igrač, da li će mu sada možda biti lakše.

– Meni će biti lakše, jer smo mnogo jača ekipa od one koja je igrala na Eurobasketu u Turskoj. Imamo jednu od najjačih ekipa u poslednjih nekoliko godina, gradili smo ovaj trenutak godinama i treba da ga čuvamo pažljivo da ne ode u pogrešnu stranu. Nismo pratili druge ekipe, i one su na početku priprema, tek su počele da igraju utakmice.

foto: Starsport©

Cilj se zna, ali je još uvek sve daleko.

– Gađamo to zlato, svesni smo da možda sada imamo najveću šansu, ali daleko je sve to, treba da budemo kompletni, da završimo pripreme, odigramo sve prijateljske utakmice. Jednostavno treba da igramo našu igru i da nas drugo ništa ne zanima, zaključio je Bogdanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.