VIRTUS DOVEO NOVOG REPREZENTATIVCA: Đorđević i Srbi u Bolonji stvaraju tim za velika dela!
Aleksandar Đorđević pravi ozbiljan tim za naredni period, Foto: AP

povratak

VIRTUS DOVEO NOVOG REPREZENTATIVCA: Đorđević i Srbi u Bolonji stvaraju tim za velika dela!

U poslednje vreme se govori da bi Virtus mogao da dobije vajld kard za Evroligu za sezonu 2020/21, pa uprava kluba vredno radi na doođenju pojačanj

Objavljeno:

Virtus iz Bolonje pravi moćnu ekipu za narednu sezonu, a Aleksandar Đorđević je na dobrom putu da dobije još jedno veliko pojačanje.

Godinu dana nakon odlaska iz Virtusa Alesandro Đentile bi mogao da se vrati u Bolonju, prenose italijanski mediji, koji navode da ima mnogo razloga za optimizam kada je u pitanju ovaj transfer.

Đentile, koji je prošle sezone nastupao za Estudijantes, trebalo bi da bude idealna zamena za Pjetra Aradorija, koji je napustio Virtus. Đentile je svojevremeno sarađivao sa Đorđevićem, još dok je aktuelni srpski selektor trenirao Beneton iz Treviza, nakon čega je šest sezona igrao za Olimpiju iz Milana.

Đentile bi mogao da pojača klub iz Bolonje
Đentile bi mogao da pojača klub iz Bolonje foto: AP

Italijnski reprezentativac je prošle sezone imao problema sa povredom šake, podvrgnut je i operativnom zahvatu, a sredinom sezone potpisao je za Estudijantes.

U poslednje vreme se govori da bi Virtus mogao da dobije vajld kard za Evroligu za sezonu 2020/21, pa uprava kluba vredno radi na doođenju pojačanja, a osim Miloša Teodosića i Stefana Markovića u klub su stigli Kajl Vims, Frenk Gejns, Džulijan Gembl i Vins Hanter.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.