ULAZNICE RASPRODATE, A SALE OBEĆAVA: Navijači, odužićemo vam se!
Aleksandar Đorđević, Foto: Espreso.co.rs

PRIPREMNI MEČ

ULAZNICE RASPRODATE, A SALE OBEĆAVA: Navijači, odužićemo vam se!

Meč se igra u sredu, 7. avgusta u 21 sat u “Kristalnoj dvorani” u Zrenjaninu, a sve ulaznice za ovaj duel su rasprodate

Objavljeno:

Košarkaška reprezentacija Srbije nastavlja pripreme za Mundobasket u Kini, a u drugoj pripremnoj utakmici, rival našem najboljem timu, biće selekcija Finske.

Meč se igra u sredu, 7. avgusta u 21 sat u “Kristalnoj dvorani” u Zrenjaninu, a sve ulaznice za ovaj duel su rasprodate. TV prenos na kanalima Arena sport i RTS.

- Kada god imamo priliku, sa velikim zadovoljstvom, pripremne utakmice igramo van Beograda. Ovaj put red je došao na Zrenjanin i činjenica da su sve ulaznice rasprodate i da vlada veliko interesovanje za našu utakmicu sa Finskom, čini nas posebno radosnim. Drago mi je što će reprezentacija posle dužeg vremena igrati u Zrenjaninu i verujem da ćemo se na pravi način odužiti ljubiteljima košarke koji dođu da nas podrže – kaže selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević.

Na raspolaganju selektoru za utakmicu sa Finskom biće svi igrači, osim Nikole Jokića, koji se pripremama priključuje u četvrtak 8. avgusta. Posle meča u Zrenjaninu, ekipa se vraća za Beograd gde će u subotu od 21 sat protiv Litvanije u „Štark areni” imati oproštaj od srpske publike.

Protiv istog tima, izabranici Aleksandra Đorđevića igraće 12. avgusta u Kaunasu. Nakon toga Srbija će od 16. do 18. avgusta igrati na Akropolis kupu, a rivali će im biti Grčka, Italija i Turska. Ekspedicija Srbije 20. avgusta putuje u Kinu gde će poslednje tri provere imati u Šenjangu – 23. avgusta protiv Italije, dva dana kasnije protiv Novog Zelanda i 27. avgusta protiv Francuske. Prvu utakmicu na Svetskom kupu Srbija igra u Fošanu gde se 31. avgusta od 9.30 po našem vremenu sastaje sa Angolom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.