JOKIĆEV SAIGRAČ NE IDE NA SVETSKO PRVENSTVO: Jedan favorit manje na Mundobasketu?
Maraj i Jokić su saigrači u Denveru, Foto: AP/ John Leba

novi otkaz

JOKIĆEV SAIGRAČ NE IDE NA SVETSKO PRVENSTVO: Jedan favorit manje na Mundobasketu?

Otkazi su prilično uzdrmali Kanadu, za koju se sada teško može reći da spada u red najvećih favorita na ovogodišnjoj smotri najbojih selekcija

Objavljeno:

Plejmejker Denvera Džamal Marej neće nastupati na Svetskom prvenstvu u Kini, baš kao ni treći pik sa letošnjeg drafta Ar-Džej Beret.

Marej kaže da je prvobitno nameravao da igra, ali da je doživeo lakšu povredu skočnog zgloba, pa je rešio da bude oprezan. - Razočaran sam, ali tako je kako je - kaže Marej. On će biti sa ekipom tokom priprema, ali ne želi da rizikuje dalje pogoršanje stanja. Slična je situacija i sa Beretom, koji je povredio list i tim ljudi oko njega savetovao ga je da preskoči SP.

- Veoma sam razočaran. Igram svakog leta, definitivno sam želeo da igram i ovog - izjavio je Beret. Uz njih, prethodno su otkazali Endru Vigins, Tristan Tompson, Dvajt Pauek, Šej Gildžus-Aleksander, Dilon Bruks, Trej Lajls, Brendon Klark, Nikel Aleksander-Voker, Mfionud Kabengele i Nik Stauskas. Na spisku su ostali: Eron Best, Kem Birč, Kris Bučer, Oši Brisel, Melvin Edžim, Brejdi Hejslip, Kro Džozef, Kejza Kajami-Kin, Endru Nemhard, Duejn Notis, Keli Olinik, Judžin Omoruj, Kevin Pengos, Adison Peterson, Fil Skrab, Tomas Skrab i Kajl Vildžer. Mundobasket je na programu od 31. avgusta do 15. septembra.

BONUS VIDEO:

(Esperso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.