POPOVIĆ SKRPIO DRIM TIM: Poslao još 2 dodatna poziva! Ovih 16 NBA igrača počinje pripreme za Mundobasket!
Greg Popovič, Foto: AP/David Zalubowski

NAjZAD

POPOVIĆ SKRPIO DRIM TIM: Poslao još 2 dodatna poziva! Ovih 16 NBA igrača počinje pripreme za Mundobasket!

Zvanično okupljanje Amerikanci su zakazali za 5. avgust u Las Vegasu

Objavljeno:

Posle brojnih otkaza NBA zvezda, selektor SAD Greg Popovič je najzad uspeo da okupi tim koji će se pripremati za Mundobasket u Kini.

Zvanično okupljanje Amerikanci su zakazali za 5. avgust u Las Vegasu, a poslednji pozvani igrači je Bem Adebajo iz Majamija, koji je već bio najavljen, i prošlogodišnji ruki Džeren Džekson iz Memfisa, pošto su otkazali Andre Dramond i Montrezl Herel.

Uspeo je Greg Popovič da pronađe 16 igrača koji će se pripremati za Kinu, a četvorica će morati da otpadnu sa konačnog spiska koji selektor SAD planira da objavi polovinom avgusta.

Na pripremama za Mundobasket biće, uz dvojicu pomenutih, Harison Barns, Džejlen Braun, Kajl Kuzma, Bruk Lopez, Kajl Louri, Kris Midlton, Donovan Mičel, Mejson Plamli, Džulijus Rendl, Markus Smart, Džejson Tejtum, Pi Džej Taker, Majls Tarner, Kemba Voker i Tadijus Jang.

Čak devet igrača je osvajalo zlata sa nacionalnim timom ranije, a uz Popoviča u stručnom štabu Amerikanaca biće Stiv Ker, Lojd Pirs iz Atlante i Džej Rajt, trener univerziteta Vilanova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.