TRENER POSLAO PORUKU UHAPŠENOM IGRAČU PARTIZANA: Moji sinovi, u životu...
Rašon Tomas je uhapšen zbog posedovanja narkotika, Foto: Profimedia

Ozbiljne reči

TRENER POSLAO PORUKU UHAPŠENOM IGRAČU PARTIZANA: Moji sinovi, u životu...

Rašon Tomas i on su sjajno sarađivali prošle sezone

Objavljeno:

Grobari i srpska javnost bili su šokirani vešću koja je u četvrtak stigla iz SAD o hapšenju pojačanja Partizana Rašona Tomasa zbog posedovanja narkotika.

Igrač koji je ovog leta potpisao ugovor sa crno-belima, nije se na lep način predstavio ovdašnjoj košarkaškoj javnosti i navijačima time što je završio u zatvoru i pre nego što je uopšte stigao ijednom u Beograd.

Uspeo je da izađe na slobodu plaćanjem kaucije, ali će istraga protiv njega biti nastavljena.

U međuvremenu mu je stigla podrška od legendarnog bivšeg košarkaša i sada jednog od najinteresantnijih evropskih trenera Đanmarka Poceka.

Čuveni Italijan poznat po svom temperamentu, osim igračkoj karijeri, zbog čega je prikupio i simpatije srpske publike kada je bio pomoćnik u Cedeviti, trenirao je Tomasa prošle godine u Dinamu iz Sasarija.

- Moji sinovi! U životu pravimo greške i padamo... a onda? Onda se ponovo dižemo - direktan je bio Poceko koji je objavio i zajedničku sliku sa Amerikancem.

Inače, Tomas je prošle sezone bio jedan od ključnih igrača Sasarija koji je postigao neverovatne uspehe, stigao i do finala plej-ofa Palakanestra tako što je već u četvrtfinalu izbacio moćni Armani.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.