3 razloga zbog kojih će sve Delije naredne nedelje navijati za Olimpijakos više nego ikada! (VIDEO)

može mnogo da se dobije

3 razloga zbog kojih će sve Delije naredne nedelje navijati za Olimpijakos više nego ikada! (VIDEO)

Sve oči navijača Crvene zvezde gledaće samo utakmicu u Atini
Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde ispisali su novu stranicu istorije. Izabranici Dejana Radonjića uspeli su da se plasiraju među 8 najboljih ekipa na Starom kontinentu i tako ostvare zaista neverovatan uspeh. Da li je moguće ići i dalje od TOP 8? Odgovor na ovo pitanje stići će krajem aprila, ali će mnogo toga biti poznato naredne nedelje, kada će klub sa Malog Kalemegdana saznati ime svog protivnika u plej-ofu. To će biti ili CSKA ili Laboral Kuća.

Ove dve ekipe imaju identičan skor, ali ruski tim je bolji u međusobnom duelu pa mu je dovoljna pobeda protiv Olimpijakosa u Atini kako bi i teoretski obezbedio rpvomesto, dok Španci gostuju Brose Basketu. Da bi Kuća potrebno je da slave u Nemačkoj uz poraz Armejaca u Grčkoj. Slavlje zvezdaša na Tviteru: Dangubić plaća večeru Bogdanu i Datomeu! (FOTO) I LAKŠI PROTIVNIK U TOP 8 Svi u taboru crveno-belih verovatno priželjkuju ovaj drugi scenario, kako zbog toga što je Laboral Kuća slabiji rival na papiru od CSKA, tako i zbog toga što Zvezda ima jako svetlu tradiciju kada su dueli sa klubom iz Vitorije.

a Zvezda nije teren napuštala pognute glave. Slavila je u sva četiri susreta, a interesantno je da je sva četiri puta trener bio Dejan Radonjić. II BRATSKI ODNOS ZVEZDE I OLIMPIJAKOSA
navijači Crvene zvezde Delije i zbog toga što Pirejci imaju šanse (minimalne, ali imaju) da se plasiraju u TOP 8. Jović nema pojma šta se desilo: Zvezdinom pleju se porađala žena dok je Fener igrao! (FOTO)
III BRATSKI ODNOS CSKA I PARTIZANA pa je to još jedan dodatan razlog da sve Delije budu uz Olimpijakos, odnosno protiv ruskog tima.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.