SRBIJA IMA I ŠESTOG IGRAČA U NBA: Gudurić potpisao višegodišnji ugovor sa Memfisom!
Marko Gudurić, NBA igrač, Foto: Printscreen/Adriamedia.tv

OZVANIČENO

SRBIJA IMA I ŠESTOG IGRAČA U NBA: Gudurić potpisao višegodišnji ugovor sa Memfisom!

Srpski reprezentativac je iskoristio priliku pre priključivanja reprezentaciji da otputuje u SAD i potpiše NBA ugovor

Objavljeno:

Srbija je i zvanično dobila šestog igrača u NBA ligi. Marko Gudurić je potpisao višegodišnji ugovor sa Memfisom, potvrđeno je na sajtu tog kluba.

Srpski reprezentativac je iskoristio priliku da otputuje u SAD na parafifanje ugovora dok se još ne priključi saigračima iz reprezentacije na pripremama za Mundobasket u Kini.

Već nekoliko nedelja je poznato da će nekadašnji bek Crvene zvezde naredne sezone nositi dres Grizlisa, samo je sada sve završeno i papirološki.

Memfis je ušao u fazu izgradnje novog tima sastavljeno uglavnom od mladih igrača koje predvodi treći pik sa ovogodišnjeg drafta Dža Morant.

- Baš sam uzbuđen što sam došao u Memfis i potpisao ugovor. Dugo sam putovao, ali ostvario sam svoj san - rekao je Marko.

Zbog toga se očekuje da rođeni Pribojac ima dobru minutažu i priliku da dokaže kvalitet i dodatno napreduje u rotacija na bekovskoj liniji.

Gudurić je prethodne dve sezone proveo u Fenerbahčeu u koji je stigao iz matične Zvezde. Prošle sezone je imao izuzetne procente šuta iz igre, a posebno se ističe da je pogađao više od 50% šuteva za tri poena.

Finansijski detalji njegovog ugovora sa Memfisom nisu poznati.

Marku su dobrodošlicu prvi poželeli budući saigrači Dža Morent i Džeren Džekson Junior:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.