CRNOGORCI NE DAJU NAJVEĆEM TALENTU DA IGRA ZA SRBIJU! Njegov otac kipti od besa: Preziremo vas, bubašvabe odvratne!
Andrija Luković želi da u budućnosti igra za Srbiju, ali mu Crnogorci ne daju, Foto: Beta/Branislav Božić

Žestoko

CRNOGORCI NE DAJU NAJVEĆEM TALENTU DA IGRA ZA SRBIJU! Njegov otac kipti od besa: Preziremo vas, bubašvabe odvratne!

Pokušavaju da ga spreče da igra za Srbiju na EP za kadete

Objavljeno:

Zakomplikovala se situacija oko prelaska talentovanog pionira Andrije Vukovića da igra za košarkaške selekcije Srbije posle reakcije Košarkaškog saveza Crne Gore.

Pre nekoliko dana je odjeknula vest regionom da je najtalentovaniji pionir crnogorske košarke odlučio da ubuduće nastupa za nacionalni tim Srbije, iako ima samo 14 godina.

Naravno, sa time nisu mogli da se pomire u KS Crne Gore i odmah su reagovali, a prema pisanju "Mozzartsporta", oni nisu dostavili potvrdu u sedište FIBA da 14-godišnji košarkaš nije nastupao za kadetsku reprezentaciju Crne Gore.

Zbog toga FIBA ne može da registruje 14-godišnjaka da igra Srbiju jer nisu ispunjeni svi uslovi.

Te vesti i takav potez KSCG je razljutio žestoko dečakovu porodicu, posebno njegovog oca koji podržava odluku sina da ubuduće igra za Srbiju.

Zato je Vladimir Vuković putem svog Fejsbuk profila žestoko raspalio i po crnogorskoj državi i po Košarkaškom savezu te zemlje.

Otac talentovanog Andrije Lukovića je ogorčen na KSCG
Otac talentovanog Andrije Lukovića je ogorčen na KSCGfoto: Printscreen/Facebook/Vladimir Vuković

- Evo na šta su sve spremni ljudi iz Košarkaškog saveza Crne Gore, da naštete detetu od 14 godina i privremeno ga spreče da zaigra na Evropskom prvenstvu za Srbiju. Ovo su napravili namerno i iz nemoći, svesni da će Andrija ipak biti licenciran u FIBA kao srpski igrač u narednih par meseci. Ne mogu da kažem da vam ovo na obraz služi, jer obraz prvo treba da imate a sada krenite da vam pokažem kakvu kičmu imaju Vukovići i šta znači karakter kod ljudi. Preziremo vas kao porodica, a sada zapamtite ovo obećanje – makar jednom sa balkona Grada Beograda zagrmeće poruka Srbima u Crnoj Gori ali i vama bubašvabe jedne odvratne! Do tada, ja ću svjedočiti istinu o vama, spremajte se, spreman sam! - poručio je Vladimir Vuković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.