KADA SAM GA TO PITAO SAMO SE NASMEJAO: Trener Denvera otkrio šta mu je Jokić nedavno rekao!
Nikola Jokić, Foto: Starsport©

uspon srbina

KADA SAM GA TO PITAO SAMO SE NASMEJAO: Trener Denvera otkrio šta mu je Jokić nedavno rekao!

- Ono što je najbolje kod njega jeste što saigrače oko sebe na terenu čini boljim - rekao je Meloun

Objavljeno:

Trener Denvera Majkl Meloun je otkrio šta mu je Nikola Jokić odgovorio na pitanje da li je pre pet godina mogao da zamisli da će biti na Ol-staru.

Nagetsi su odmor u NBA ligi iskoristili da sumiraju sezou svog najboljeg igrača, pa su napravili snimak nazvan "Uspon Nikole Jokića", a Meloun je prokomentarisao da se uspon Srbina nije samo vezan za košarku, već za liderstvo koje ima u ekipi.

- Nedavno sam pitao Jokića da li je pre pet godina mogao da zamisli da će biti na Ol-staru, da će preteći Majkla Džordana u broju tripl dablova, a on se nasmejao i odgovorio mi kako se pre pet godina nije ni nadao da će ikada zaigrati u NBA. Nikola je košarkaš koji ima dar, talentovan je i ima izuzetno visok nivo igračke inteligencije. Ono što je najbolje kod njega jeste što saigrače oko sebe na terenu čini boljim. Najbolja promena koju sam uočio kod Nikole Jokića od dolaska ne tiče se direktno košarke, već njegove liderske uloge. Preuzeo je to da bude prvi ispred cele franšize i kada je dobro, i kada je loše. Sve je bolji primer saigračima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.