TELO NBA IGRAČA SU PRONAŠLI U ŠUMI: Njegova žena je tek sad priznala da ga je ubila, a pomogao joj je đakon!
Lorencen Rajt, Foto: Printscreen/Youtube

DONESENA PRESUDA

TELO NBA IGRAČA SU PRONAŠLI U ŠUMI: Njegova žena je tek sad priznala da ga je ubila, a pomogao joj je đakon!

Odlučila je da prizna ubistvo posle 9 godina kako bi izbegla doživotnu robiju

Objavljeno:

Prošlo je devet godina od ubistva NBA košarkaša Lorencena Rajta.

Košarkaš je krajem maja 2010. godine pronađen mrtav u šumi blizu Memfisa, a na telu je imao prostrelne rane. U trenutku kada je ubijen Rajt je imao 34 godine.

On je 18. maja 2010. godine otputovao u Memfis da bi posetio sedmoro dece koje je imao sa Šerom Rajt. Istraga je pokazala da je ubijen dan kasnije ujutru. Njegov nestanak je prijavila majka 22. maja, a telo je pronađeno šest dana kasnije. Nije bilo nikakvog pomaka u istrazi do novembra 2017. godine kada je u jezeru pronađen pištolj kojim je Rajt ubijen.

Šera Rajt je osuđena na 30 godina
Šera Rajt je osuđena na 30 godina foto: AP/Yalonda M James

Posle toga je uhapšen Bili Tarner, đakon crkve u koju je išla Šeron Rajt. Istražitelji su razgovarali sa Džimijem Martinom, Rajtovim rođakom koji je služio kaznu zbog drugog ubistva. On je ispričao gde se nalazi pištolj, a otkrio je i detalje kako je pomogao Šeri i đakonu da očiste mesto zločina.

Posle devet godina istrage, Šera Rajt je osuđena na 30 godina zatvora pošto je priznala ulogu u ubistvu košarkaša i odbacila je pravo na suđenje pošto bi u slučaju da je proglase krivom mogla da dobije doživotnu robiju. Nakon isteka 30 godina odslužene kazne, supruga košarkaša će biti puštena na uslovnu slobodu.

Tokom NBA karijere, Lorencen Rajt je igrao u Klipersima, Klivlendu, Atlantu, Memfis i Sakramento. Odigrao je 778 utakmica u proseku beleživši osam poena i 6,4 skoka po meču, a igrao je na poziciji krilnog centra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.