PARTIZAN JURI DVOJICU KAPITALACA?! Malo je reći da bi to bile bombe od pojačanja!
Klemen Prepelič je želja kluba iz Humske, Foto: AP

Oni su im želja

PARTIZAN JURI DVOJICU KAPITALACA?! Malo je reći da bi to bile bombe od pojačanja!

Kako stižu najave iz Humske jasno je da će to biti zvučna imena

Objavljeno:

Najavio je Ostoja Mijailović u četvrtak da klub trenutno traži pojačanja na pozicijama centra i beka šutera, kao i da će to biti vrhunski igrači.

Može se na neki način reći da je prvi čovek Partizana između redova najavio i bombu, posebno se to odnosi na poziciju centra, jer ako se dobro može shvatiti iz njegove izjave, crno-beli su već pikirali igrača i stupili u kontakt.

Sada je počelo da se priča i o imenima, pa se najpre spekulisalo da je to Malkolm Tomas koji je prošle sezone igrao za Himki, a sada je isplivalo još jedno ime - Džamel Meklin.

Iskusni 30-godišnji centar koji je prethodne sezone nosio dres Lokomotive Kuban je jedna od želja sportskog sektora crno-belih i nema sumnje da bi njegov dolazak bio bomba.

Ipak, ono što je sigurno je da će Partizan morati da bira, jer neće moći da dovede i Meklina i Tomasa, jednostavno nema toliku platežnu moć.

Kada je reč o pojačanju na poziciji beka u košarkaškim krugovima se sve češće pominje Klemen Prepelič, momak koga smo dobro upamtili po trojkama koje je sasuo u koš reprezentacije Srbije u finalu Eurobasketa 2017. godine i doneo Sloveniji istorijsku titulu evropskog šampiona.

U Partizanu bi svakako voleli da ga dovedu na pozajmicu iz Real Madrida, pošto je jasno da sledeće sezone neće imati mesta u "kraljevskom klubu".

Međutim, kako prenose strani mediji, Partizan ima konkurenciju u Burgosu, Saragosi, Huventusu, a čak se pominje i Virtus iz Bolonje.

Tako da će biti pakleno teško izvojevati ga na pozajmicu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.