I JOKIĆEV SAIGRAČ ODUSTAO OD DRIM TIMA: Popoviću otkazuju i naknadno pozvani! Jedan ne može jer mora da se seli!
Pol Milsap nastupa sa Jokićem u Denveru, Foto: AP

Ako budu imali 12 biće dobro

I JOKIĆEV SAIGRAČ ODUSTAO OD DRIM TIMA: Popoviću otkazuju i naknadno pozvani! Jedan ne može jer mora da se seli!

U grdnim problemima je američka reprezentacija, odnosno njen selektor, koji ima silne muke da sastavi ekipu

Objavljeno:

Greg Popović će ostati bez kose na glavi pošto ne da mu otkazuju igrači u reprezentaciji SAD jedan za drugim već to čine i rezerve, a spisak onih koji su odbili da igraju na Mundobasketu je sve duži i duži.

Najpre je saigrač Nikole Jokića, Pol Milsap, koji se nalazio na prvom spisku od 12 igrača poručio da neće igrati za nacionalni tim na Svetskom prvenstvu, a onda je još jedan naknadno pozvani igrač odlučio da se takođe zahvali na pozivu.

U pitanju je još jedan NBA veteran Džej Džej Redik koji je rekao da mu je drago što je pozvan, ali da neće moći da se odazove jer mora da završi selidbu sa porodicom u Nju Orleans.

- Presrećan sam što me uipšte razmatraju za reprezentaciju, ali trenutno sam u procesu selidbe sa porodicom u Nju Orleans - rekao je Ridik za "ESPN".

Pored njega i Montrezl Herel koji je takođe naknadno dobio poziv najverovatnije će odustati od dolaska u trening kamp 5. avgusta, pošto želi da se što bolje pripremi za sledeću sezonu.

Centar Klipersa je jedan od važnijih igrača u timu, a posle dovođenja Kavaija Lenarda i Pola Džordža ta ekipa će napasti šampionsku titulu, pa je Herel odlučio da je bolje da ne rizikuje povredu već potpuno spreman dočeka početak NBA sezone.

Tako je lista igrača koji su otkazali postala još duža, pošto su prethodno odustali Entoni Dejvis, Bredli Bil, Erik Gordon, Džejms Harden, Tobijas Heris, Demijan Lilard, Kevin Lav, Si Džej Mekolum.

Sa prvobitnog spiska su ostali: Herison Barns (Sakramento), Andre Dramond (Detroit), Kajl Kuzma (Lejkers), Bruk Lopez (Milvoki), Kajl Lauri (Toronto), Kris Midlton (Milvoki), Donovan Mičel (Juta), Džejson Tejtum (Boston) Pi Džej Taker (Hjuston), Majls Tarner (Indijana) i Kemba Voker (Boston).

A naknadno su pozvani: Džejlena Brauna (Boston), Montreza Herela (Klipers), Mejsona Plamlija (Denver), Džulijusa Rendla (Njujork), Markusa Smarta (Boston) i Tadijusa Janga (Čikago).

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.