AMERIKANCI NE MOGU DA SKUPE NI 12 IGRAČA: Još 2 NBA superstara otkačili Drim tim, Greg Popović čupa kosu s glave!
Demijen Lilard i Demar Derozan su odbili poziv u reprezentaciju SAD, Foto: AP

Ne mogu da se sastave

AMERIKANCI NE MOGU DA SKUPE NI 12 IGRAČA: Još 2 NBA superstara otkačili Drim tim, Greg Popović čupa kosu s glave!

Čak i zamene koje pozove ne žele da se odazovu pozivu u nacionalni tim

Objavljeno:

Nema kraja otkazima u reprezentaciji SAD pred početak priprema za Mundobasket u Kini, a takozvani "drim tim" sada ne deluje ni kao senka od onog tima sa prvobitnog spiska.

Od igranja za Ameriku na Svetskom prvenstvu odustao je i jedan od najboljih igrača prošle sezone Demijen Lilard koji je zvanično obavestio javnost da se neće pojaviti u trening kampu nacionalnog tima.

Međutim, nedaćama Grega Popovića tu nije kraj, pošto je sada objavljeno i da je naknadno pozvani Demar Derozan takođe odlučio da odbije poziv i posveti se pripremama za narednu NBA sezonu.

Dakle, spisak igrača sa spiska koji je pre više od mesec dana izdeklamovao selektor SAD, a koji su u međuvremenu odustali od igranja na Mundobasketu je sve duži, a niko nije siguran ni da li će se ovde zaustaviti.

Ono što do sada znamo jeste da su od igranja odustali Entoni Dejvis, Džejms Harden, Tobajas Heris, Erik Gordon, Bredli Bil, Si Džej Mekolum, Zajon Vilijamson i Demijen Lilard, a pod znakom pitanja je sveže operisani Kajl Lauri.

U javnosti se pominje da su naknadne pozive da se priključe ekipi dobili Džejlen Braun i Markus Smart iz Bostona, Džulijus Rendl iz Njujorka i Tadeus Jang iz Čikaga.

Dakle sa prvobitnog spiska su ostali Harison Barns, Andre Dramond, Kevin Lav, Kris Midlton, Majls Tarner, Kemba Voker, kao i šest igrača koji su pozvani bili kao zamene Kajl Kuzma, Bruk Lopez, Pol Milsap, Donovan Mičel, Džejson Tejtum, Pi Džej Taker.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.