SVI NA JEDNOM MESTU: Evo gde će navijači moći da gledaju Jokića, Bogdanovića, Marjanovića, Bjelicu!
Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović, Foto: Dado Đilas

ODLIČNA VEST

SVI NA JEDNOM MESTU: Evo gde će navijači moći da gledaju Jokića, Bogdanovića, Marjanovića, Bjelicu!

Koristeći NBA League Pass navijači će svoj omiljeni klub i igrače, moći da prate i na mobilnim platformama Telekoma Srbija i regionalnih partnera

Objavljeno: 19:31h

Ljubitelji košarke u Srbiji konačno će moći da gledaju Nikolu Jokića, Bobana Marjanovića, Bogdana Bogdanovića i druge srpske košarkaše koji nastupaju u NBA ligi.

NBA, Telekom Srbija i TV Arena Sport, ozvaničili su početak višegodišnje saradnje. TV Arena Sport pripremila je više od 200 direktnih prenosa, između pet i osam utakmica nedeljno, uz posebne emisije, ekskluzivne goste i nagradne igre.

Koristeći NBA League Pass navijači će svoj omiljeni klub i igrače, moći da prate i na mobilnim platformama Telekoma Srbija i regionalnih partnera. Posebna novost je celodnevni NBA kanal.

- Biti deo NBA porodice je jedan od najvažinijih sportskih ili poslovnih koraka, u zavisnosti od toga da li ste igrač ili medijska kuća. NBA je sinonim za košarku, baš kao i ovaj naš prostor u kome živimo. NBA zaslužuje najveću moguću pažnju i zato sa ponosom možemo da kažemo da će naši igrači i najbolja košarka, medijski živeti u godinama koje su pred nama, na jednoj adresi. Naši gledaoci i naši korisnici uživaće u magiji koju nosi NBA na kanalima Arene Sport, kao i na platformama Telekom Srbija grupe, kroz NBA League Pass i 24-časovni specijalizovani kanal - rekao je Nebojša Žugić, generalni direktor TV Arene Sport.

Nova NBA sezona startuje u oktobru, a titulu brane Toronto Reptorsi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.