Raduljica i saigrači uvideli realnost posle posete zatvoru u Atini! (FOTO)

Akcija Zelenih

Raduljica i saigrači uvideli realnost posle posete zatvoru u Atini! (FOTO)

Jedan od najraspoloženijih učesnika ovog događaja je bio srpski reprezentativac Miroslav Raduljica koji je naveo da je to za njega bilo zanimljivo iskustvo
Objavljeno:

Košarkaški klub Panatinaikos je organizovao zanimljivu akciju. Prvotimci atinskog velikana su posetili zatvor za maloletnike i zabavili se sa momcima koji se nalaze iza rešetaka.

paobc.gr/V. Stolis
Igrači "zelenih" su se družili, šutirali na koš i pokušali da utiču na zatvorenike kako posle izalska na slobodu ne bi pravili slične prestupe.
paobc.gr/V. Stolis
Jedan od najraspoloženijih učesnika ovog događaja je bio srpski reprezentativac Miroslav Raduljica koji je naveo da je to za njega bilo zanimljivo iskustvo.
paobc.gr/V. Stolis
- Želimo da pomognemo ovim momcima da sve buduće lepe momente ne dožive na ovakvim mestima. Hoćemo da im pružimo nadu da još mogu da urade nešto korisno za sebe kada jednog dana - rekao je Raduljica. - Svi zaslužuju drugu priliku, niko ne sme da bude žigosan zbog nečega što je ranije uradio. Srećni smo što se bavimo košarkom, a kada smo van terena i imamo kontakt sa ovim momcima možemo da steknemo uvid u realnost - zaključio je bivši igrač Partizana. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.