MA KAKVI LEJKERSI, KLIPERSI I ROKETSI, NAJJAČI JE JOKIĆEV DENVER! Šokantno predviđanje za narednu NBA sezonu!
Ekipa Nikole Jokića se smatra najboljim timom na Zapadu, Foto: AP

Niko to nije očekivao

MA KAKVI LEJKERSI, KLIPERSI I ROKETSI, NAJJAČI JE JOKIĆEV DENVER! Šokantno predviđanje za narednu NBA sezonu!

Ekipa srpskog košarkaša se smatra favoritom na Zapadu

Objavljeno:

Brojni spektakularni trejdovi i transferi su do sada obeležili letnji prelazni rok u NBA ligi što je potpuno promenilo odnose snaga.

Brojni timovi su se značajno pojačali, međutim, ugledni "ESPN" kaže da će jedna stvar ostati konstanta, a to je da su na Zapadu najjači Denver Nagetsi.

Čuveni američki medij je odredio prve procene snage timova nakon svih dešavanja tokom jula meseca i veruju da će ekipa našeg Nikole Jokića sa prvog mesta ući u plej-of.

Dakle bez obzira na to što su Lejkersi Lebronu Džejmsu priključili Entonija Dejvisa, što su Klipersi doveli Kavaija Lenarda i Pola Džordža, Hjuston uzeo Rasela Vestbruka, Nagetsi su viđeni kao ekipa sa najboljim skorom, odmah ispred Klipersa.

Što se tiče odnosa snaga na Istoku, Milvoki je viđen ne samo kao najjači tim u konferenciji, nego i u celoj ligi, ispred čak i Denvera.

Interesantno je da su šampioni iz Toronta tek na desetom mestu prema predviđanju "ESPN", a među 10 najjačih timova nema recimo Bruklina koji je doveo Kajrija Irvinga i povređenog Kevina Durenta, a takođe nema ni dosadašnje najdominantnije ekipe u ligi Golden Stejta kojima je ostala okosnica tima sa Karijem, Grinom i Tompsonom, a doveli si DiAnđela Rasela.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.