NASTAO JE POTPUNI PREOKRET: Isplivali najnoviji detalji o Kuzmićevoj nesreći!
Ognjen Kuzmić, Foto: EPA/Sedat Suna

NOVOSTI

NASTAO JE POTPUNI PREOKRET: Isplivali najnoviji detalji o Kuzmićevoj nesreći!

Od oba vozača su uzeti uzorci krvi kako bi se utvrdilo koji je poslat na analizu kako bi se utvrdilo da li su bili pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata

Objavljeno:

Tačan uzrok teške saobraćajne nesreće u kojoj je povređen košarkaš Crvene zvezde i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić još se istražuje.

Od oba vozača su uzeti uzorci krvi kako bi se utvrdilo koji je poslat na analizu kako bi se utvrdilo da li su bili pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata.

Ognjen Kuzmić
Ognjen Kuzmić foto: Dragan Kadić

Prema prvim rezultatima istrage, Poršeom je upravljao Kuzmić.

- Tačan uzrok nesreće još se istražuje, a od oba vozača je uzet uzorak krvi koji je poslat na analizu kako bi se utvrdilo da li su bili pod dejstvom alkohola ili neke druge vrste opijata. Zasada se sumnja da je nesreći najviše doprinela greška vozača "poršea", koji je u krivini prešao u levu kolovoznu traku, kojom se kreću vozila iz suprotnog smera - saznaju "Večernje novosti" iz izvora bliskih istrazi.

U PU Banjaluka su rekli za beogradski list da sumjaju da se automobil marke Porše Kajen, čiji je vlasnik Ognjen Kuzmić kretao brzinom većom od dozvoljene i da će se veštačenjem utvrditi o kojoj se brzini radi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.