POZNATO JE KUZMIĆEVO STANJE: Zvezda održala obećanje, objavljena je prava istina o centru crveno-belih!
Ognjen Kuzmić, Foto: Starsport©

SVI SU UZ NJEGA

POZNATO JE KUZMIĆEVO STANJE: Zvezda održala obećanje, objavljena je prava istina o centru crveno-belih!

Drži se, Kuz!!!

Objavljeno: 11:29h

Kao što su i najavili, iz Crvene zvezde su u ponedeljak izdali novo saopštenje za javnost o zdravstvenom stanju Ognjena Kuzmića.

Centar crveno-belih i reprezentacije Srbije koji je u nedelju teško povređen u saobraćajnoj nesreći i dalje se nalazi u šok sobi Urgentnog centra u Beogradu, ali su nakon početna 24 sata, prvi znaci ohrabrujući, navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

- O košarkašu Crvene zvezde koji je i dalje u indukovanoj komi, od prijema u nedelju brine izuzetan lekarski tim u Urgentnom centru, i KK Crvena zvezda im se i ovom prilikom zahvaljuje na svemu što čine za Ognjena od trenutka kada je primljen u nedelju u bolnicu u teškom stanju. U ponedeljak u ranim jutarnjim časovima Ognjen Kuzmić je ponovo detaljno pregledan od strane lekarskog tima, urađen mu je skener glave i rendgen pluća, koji su pokazali da nakon 24 časa nema dodatnih komplikacija u povredama glave, kao i da mu se postepeno vraća plućna funkcija.

Ognjen Kuzmić
Ognjen Kuzmić foto: Damir Dervišagić

- KK Crvena zvezda mts shvatajući veliki interes javnosti i brigu svih dobrih ljudi, nastaviće da izveštava o zdravstvenom stanju našeg Ognjena Kuzmića u skladu sa informacijama koje dobijamo od doktora Urgentnog centra. Zato još jednom molimo sve, da poštujući privatnost porodice Kuzmić i težinu situacije u kojoj se nalazi Ognjen, informišu javnost o njegovom zdravstvenom stanju sključivo koristeći klupska saopštenja - zaključuje se u poruci sa Malog Kalemegdana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.