STANJE NAŠEG IGRAČA JE OZBILJNO: Oglasila se Zvezda i otkrila šta se zaista dešava sa Ognjenom Kuzmićem!
Dženkins i Kuzmić, Foto: Saša Pavlić Koky

LOŠE je...

STANJE NAŠEG IGRAČA JE OZBILJNO: Oglasila se Zvezda i otkrila šta se zaista dešava sa Ognjenom Kuzmićem!

- Ovom prilikom KK Crvena zvezda mts se zahvaljuje lekarskim timovima iz Banja Luke i Urgentnog centra u Beogradu na izuzetno brzoj reakciji - istakli su iz kluba

Objavljeno:

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se sa novim informacijama o zdravstvenom stanju Ognjena Kuzmića.

KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić smešten u šok odeljenje Urgentnog centra u Beogradu u nedelju u 13 časova, nakon što je hitno transportovan iz Banja Luke helikopterom.

Stanje našeg igrača je ozbiljno, a klub se u skladu sa preporukama lekara koji vode brigu o Ognjenu Kuzmiću neće još uvek oglašavati detaljno o njegovom zdravstvenom stanju, koje je ohrabrujuće, ali i dalje vrlo ozbiljno.

Ognjen Kuzmić
Ognjen Kuzmić foto: Damir Dervišagić

Ovom prilikom KK Crvena zvezda mts se zahvaljuje lekarskim timovima iz Banja Luke i Urgentnog centra u Beogradu na izuzetno brzoj reakciji, takođe i svim ljudima dobre volje, klubovima, Zvezdašima, ljubiteljima košarke, na iskazanoj brizi i porukama podrške od trenutka kada smo svi zajedno saznali za nesreću koja je zadesila košarkaša Crvene zvezde i reprezentativca Srbije.

KK Crvena zvezda mts će nakon vrlo važna 24 časa za oporavak Ognjena Kuzmića, obavestiti javnost o zdravstvenom stanju i daljim koracima u lečenju Ognjena Kuzmića.

Ujedno KK Crvena zvezda mts najlepše moli medije da poštuju privatnost porodice Kuzmić i težinu i delikatnost situacije u kojoj se našao reprezentativac Srbije i košarkaš našeg kluba - navedeno je u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.