TEODOSIĆU, VRATA SU TI OTVORENA: Čović konačno progovorio o najvećem mogućem pojačanju Zvezde u 21. veku!
Miloš Teodosić je san navijača Zvezde, Foto: Marina Lopičić

oglasio se

TEODOSIĆU, VRATA SU TI OTVORENA: Čović konačno progovorio o najvećem mogućem pojačanju Zvezde u 21. veku!

On je rekao da crveno-beli ne žele da po svaku cenu dovedu srpskog reprezentativca i da mnogo toga zavisi od samog Tea

Objavljeno:

Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, prokomentarisao je trenutnu situaciju vezanu za potencijalni dolazak Miloša Teodosića na Mali Kalemegdan.

On je rekao da crveno-beli ne žele da po svaku cenu dovedu srpskog reprezentativca i da mnogo toga zavisi od samog Tea.

– Treba biti realan. Već sam rekao da su Teodosiću otvorena vrata Crvene zvezde, ali samo ako on bude hteo da dođe. Mi ga nećemo juriti, jer niti hoćemo niti možemo da se trkamo sa bogatijim evropskim klubovima. Dakle, treba da se podudare njegova želja i naše mogućnosti. Ako se to ne dogodi, ima još plejmejkera, ali ne pitajte o imenima jer je sve otvoreno, rekao je Čović za Maxbetsport.

Miloš Teodosić nije toliko blizu koliko navijači misle
Miloš Teodosić nije toliko blizu koliko navijači misle foto: Starsport©

Ambicije za sledeću sezonu se ne menjaju.

– Kad je Evroliga u pitanju cilj je da pružimo maksimum koji možemo. U ostalim takmičenjima ciljevi su jasni – želimo novu titulu u ABA ligi, Kup Srbije i nacionalnu titulu. Što se tima tiče, zadovoljni smo obavljenim poslom. Doveli smo samo dva nova igrača, Brauna i Gista, jer Dženiknsa i Kuzmića ne smatramo novim pošto su prošli kroz sistem Crvene zvezde. To je bitno za takozvanu hemiju unutar ekipe. Takođe smo obnovili nekoliko naših igrača tako da ćemo imati kvalitetan sastav. Čekamo još samo pleja.

Džejms Gist je novi košarkaš Crvene zvezde
Džejms Gist je novi košarkaš Crvene zvezde foto: EPA/Jim Hollander

Crvena zvezda je finansijski stabilan klub.

– Mislim da može tako da se kaže. Kada smo 2012. napravili UPPR neki su rekli da je to nemoguća misija, ali mi smo taj plan u potpunosti ostvarili. Izmirili smo mnoga stara dugovanja a tekuće poslovanje nam je pozitivno, zaključno sa junom nemamo nikakva dugovanja prema igračima i stručnom štabu. Najteži period je za nama, sa sezonom 2018/19 izlazimo iz starih obaveza. Prodaja sezonskih karata za Arenu ide odlično, verujem da ćemo uskoro prodati i lože, ali moramo da se ravnamo prema kapacitetu dvorane „Aleksandar Nikolić“, dakle oko 6.000 mesta za slučaj da neku utakmicu moramo da igramo u starom „Pioniru“, zaključio je Čović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / MaxbetSport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.