ŽELJKO OBRADOVIĆ NACILJAO NOVI BISER IZ SRBIJE: Fenerbahče nudi ozbiljan novac za Borišu Simanića!
Crvena zvezda mogla bi dobro da zaradi na svom najperspektivnijem igraču, Foto: Beta/Damir Sencar

Tradicija se nastavlja

ŽELJKO OBRADOVIĆ NACILJAO NOVI BISER IZ SRBIJE: Fenerbahče nudi ozbiljan novac za Borišu Simanića!

Sve je za sada u fazi spekulacija, ali pojedini strani mediji pominju i cifru

Objavljeno: 13:19h

Pre 4 godine Nikola Kalinić je otišao u Fenerbahče, dve godine kasnije istim putem je krenuo Marko Gudurić, a sada posle još dve godine njihovim stopama bi mogao da pođe i Boriša Simanić.

Iako je talentovani krilni centar pokazao prošle sezone da se na njega može ozbiljno računati i što je pre mesec dana potpisao novi ugovor sa Crvenom zvezdom do 2021. godine, to ne mora da znači i da će ostati na Malom Kalemegdanu.

Crveno-beli su blindirali nekoliko nosilaca igre iz prošle sezone novim poboljšanim ugovorima, a stigli su i Derik Braun, Džejms Gist, Čarls Dženkins i Ognjen Kuzmić, nadaju se i dolasku Miloša Teodosića, a sve to prilično košta.

Zbog tih silnih troškova svesni su u redovima srpskog kluba da moraju i nekoga da prodaju da zarade novac, a osim spekulacija oko Majkla Odža, pojavile su se i one da bi za značajno obeštećenje mogao da bude prodat i Simanić.

A prvi u redu za njega je prema pisanju brojnih stranih, turskih, ali i pojedinih srpskih medija jeste Željko Obradović koji vidi veliki potencijal u njemu.

Navodno se čak spominje cifra od oko milion evra za obeštećenje. Toliko su svojevremeno plaćeni i Kalinić i Gudurić.

S time što će crveno-beli inkasirati dodatni novac od odlaska Gudurića u Memfis, pošto imaju pravo na 20% od tog transfera.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.