OD PRODAJE BOGDANOVIĆA PARTIZAN NIJE ZARADIO VEĆI NOVAC: Ostoja Mijailović očekuje još novca od transfera Lendejla!
Džok Lendejl i Ostoja Mijailović, Foto: Beta/Marina Lopičić

Ispričao sve

OD PRODAJE BOGDANOVIĆA PARTIZAN NIJE ZARADIO VEĆI NOVAC: Ostoja Mijailović očekuje još novca od transfera Lendejla!

Mnogo je bilo nedoumica i pitanja u javnosti na koje je sada odgovorio prvi čovek crno-belih

Objavljeno: 10:32h

Partizan bi od transfera Džoka Lendejla mogao da zaradi novac koji nije zaradio još od odlaska Bogdana Bogdanovića u Fenerbahče 2014. godine, poručio je predsednik kluba Ostoja Mijailović.

U opširnom intervjuu za klupski sajt gde se dotakao brojnih tema, prvi čovek košarkaške sekcije crno-belih je govorio i o odlasku Australijanca, oko koga je bilo dosta nedoumica u javnosti.

Međutim, on ih je sad razrešio i poručio da će u slučaju da Lendejl dobije ugovor u NBA, Partizan zaraditi i dodatni novac.

- Nakon što je doživeo povredu skočnog zgloba, Džok Lendejl više nije bio u mogućnosti da igra za nas i pomogne nam tokom Superlige. U međuvremenu, za njega su se zainteresovali i Žalgiris i još neki klubovi. Uostalom, vidite da trenutno igra Letnju ligu u dresu Milvokija. Partizan će od Lendejla svakako ostvariti višestruku dobit. Njegov ugovor u klubu je bio 96.000 dolara, a prihod koji je Partizan od Lendejla već ostvario iznosi 280.000 dolara. Očekivani prihod ukoliko Džok u tekućem prelaznom roku ode u NBA će za klub biti dodatnih 250.000 dolara. Treba podsetiti da klub od 2014. godine i odlaska Bogdana Bogdanovića nije ostvario veći prihod na osnovu transfera. I ova situacija je dokaz da ova uprava, kao što je i obećala, strogo vodi računa da ima i sopstvene prihode - rekao je Mijailović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.