NAJVEĆA SREĆA U ŽIVOTU MU SE PRETVORILA U NAJVEĆU BOL! Ne dao Bog nikome da doživi ono što je novi igrač Partizana!
Vilijam Mozli je preživeo veliku ličnu tragediju, Foto: Printscreen/Instagram/willmo42

Proživeo ličnu veliku tragediju

NAJVEĆA SREĆA U ŽIVOTU MU SE PRETVORILA U NAJVEĆU BOL! Ne dao Bog nikome da doživi ono što je novi igrač Partizana!

Vilijam Mozli bi uskoro i zvanično trebalo da postane novi član crno-belih, a pre nekoliko godina je proživeo veliku ličnu tragediju

Objavljeno: 14:24h

Navijači s nestrpljenjem čekaju i zvaničnu potvrdu da je Vilijam Mozli novi igrač Partizana.

Još u ponedeljak uveče su se pojavile informacije da je američki centar dogovorio saradnju sa crno-belima i da je samo pitanje trenutka ozvaničenja saradnje, a na kraju je i on sam putem Instagrama potvrdio da stiže u redove crno-belih.

Dolazak rekordera po broju blokada u jednoj NCAA sezoni bio bi ogromno pojačanje za Partizan i pojačanje kakvo iščekuju i Grobari.

A ovaj 30-godišnji momak iza sebe ima i jednu tužnu priču, odnosno, porodičnu tragediju koju je uspeo da prevaziđe i koja mu je pomogla da postane i bolji igrač i bolji čovek.

Naime, ono što je za mnoge ljude najveća sreća u životu za Amerikanca je postalo najveća tuga i bol. On i njegova supruga su izgubili blizance Kejdena i Džejdena.

Usled komplikacija prilikom rođenja dečaci su imali respiratornih problema zbog kojih su zadržani u bolnici godinu dana i nažalost, nikad je nisu napustili, jer su posle jednogodišnje borbe preminuli.

Bol zbog takvog gubitka mogla je biti pogubna za Mozlijevu karijeru, ali je on bio jak i nije odustao od košarke, bez obzira čak i na to što nije izabran na draftu 2012. godine.

Odlučio je da se otisne u Evropu i nastavi karijeru, pa je igrao za Fortitudo, potom Ferentino, Rekanti, Latina, Lenjano i Trst i očekuje se da uskoro stigne i u Beograd.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.