ZVEZDA TAD NIJE POSTOJALA: Vladimir Lučić prozvao crveno-bele u emisiji, Grobari oduševljeni zbog njegove izjave!
Vladimir Lučić je oduševio Grobare svojom izjavom, Foto: Printscreen/Youtube/RTS Zabava - Zvanični kanal

Izletelo mu

ZVEZDA TAD NIJE POSTOJALA: Vladimir Lučić prozvao crveno-bele u emisiji, Grobari oduševljeni zbog njegove izjave!

Bila je priča oko toga gde je zastavica Zvezde u prostorijama Bajerna

Objavljeno: 15:52h

Sigurni smo da pratite najnoviji serijal na RTS-u "Zlatni momci" koji je posvećen istoriji, ali i sadašnjosti srpske reprezentativne košarke, a koji najavljuje predstojeći Mundobasket u Kini.

U najnovijoj epizodi ekipa koja je snimala dokumentarac na čelu sa čuvenim komentatorom Slobodanom Šarencem bila je u Minhenu, gde se srela sa pravom kolonijom srpskih reprezentativaca u Bajernu.

Vladimir Lučić, Nemanja Dangubić, Stefan Jović, kao i povređeni Milan Mačvan bili su domaćini, a jedan detalj iz epizode je izazvao dosta reakcija pogotovo među navijačima Partizana.

Taj momenat se odnosi na posetu sobi za oporavak u koju je Lučić uveo Šarenca i kamermana i tada su na zidu primetili zastavice klubova protiv kojih je Bajern igrao tokom godina.

Tu su bile zastavice Budućnosti i Partizana, koja je bila skrivena, a Šarenac je primetio da nema zastavice Crvene zvezde, pa je upitao gde je ona, s obzirom da su ranijih sezona crveno-beli igrali protiv Bajerna.

Trenutak kada ekonom pokazuje zastavicu Partizana
Trenutak kada ekonom pokazuje zastavicu Partizanafoto: Printscreen/Youtube/RTS Zabava - Zvanični kanal

- Zvezda nije postojala u to vreme - izgovorio je Lučić što je na prvi momenat zbunilo sve, da bi se onda bivši kapiten Partizana ispravio.

- Nisu igrali Evroligu.

Ipak, ova njegova opaska je izazvala oduševljenje među Grobarima koji su odmah krenuli na društvenim mrežama da komentarišu njegovu izjavu koju možete pogledati na 24:40 na snimku ispod.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.