DENVER NAPADA TITULU: Jokićev saigrač bez ustručavanja najavio šta je glavni cilj naredne sezone!
Jokić i Marej u akciji, Foto: AP/David Zalubowski

AMBICIJE

DENVER NAPADA TITULU: Jokićev saigrač bez ustručavanja najavio šta je glavni cilj naredne sezone!

Denver je zadržao ključne igrače, uz Mareja i Jokića, tu je i Milsap, a tim je pojačao i Džeramija Grent iz Oklahome

Objavljeno:

Denver Nagetsi su prošle sezone igrali polufinale plej-ofa NBA lige u kome su izgubili od Portlanda.

To je dalo krila ekipi iz Kolorada koja je već za narednu sezonu postavila cilj- Denver želi titulu.

- Denver Nagetsi žele titulu u narednoj sezoni, iako mislim da je to cilj svake NBA ekipe. Mislim da ćemo se u Denveru dosta zabavljati naredne sezone. Jokić se vraća, Geri Heris se vraća i svi smo ponovo na okupu i potrudićemo se da nadmašimo prošlogodišnji uspeh. Moramo da radimo na hemiji u timu i zbog toga sam veoma uzbuđen. Znate, ja sam bio jedan od ključnih igrača i fokusiran sam da maksimalno napredujem i da pomognem svom timu što više mogu - rekao je Džamal Marej za Skaj sport koji je uz Nikolu Jokića bio jedan od glavnih faktora uspeha tima.

Denver je zadržao ključne igrače, uz Mareja i Jokića, tu je i Milsap, a tim je pojačao i Džeramija Grent iz Oklahome. Bilo je mnogo uzbuđenja tokom prelaznog roka u NBA ligi.

- Uh, bilo je zaista mnogo promena. Džimi Batler je otišao u Majami, DiAnđelo je u Voriorsima, ali mi moramo da budemo koncentrisani na svoju igru. Timovi će uvek trejdovati igrače, šta god da se dogodi i mi kao igrači uvek moramo da budemo na najvišem nivou, jedino tako možemo da budemo uspešni. Upravo taj recept je Denver primenio prošle sezone i nadamo se da to možemo da ponovimo - dodao je Marej.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.