NAJŽEŠĆI NAPAD MILICE DO SADA: Držala sam sina u rukama, a Marina mi je predložila da se bavim prostitucijom!
Foto: Dado Đilas

šok

NAJŽEŠĆI NAPAD MILICE DO SADA: Držala sam sina u rukama, a Marina mi je predložila da se bavim prostitucijom!

Takva kakva je rekla mi je hladno: Probaj sa prostitucijom da dođeš ovde do para, pa ću te zaposliti za dve godine - napisala je Milica Dabović na svom Instagramu

Objavljeno: 14:52h

Bivša kapitenka košarkaške reprezentacije Srbije Milica Dabović se ponovo oglasila na društvenim mrežama.

Ovoga puta je rekala da joj je selektorka državnog tima Marina Maljković prošle godine predložila da počne da se bavi prostitucijom.

– Prošle godine bila sam na utakmici Fenerbahče-Galatasaraj. Srela sam Maljkovićku, prišla, javila se i ponosno izgovorila: Šefice, želim da se vratim i igram za reprezentaciju u Beogradu, biću spremna. Želim da treniram i ginem na parketu, nađem tim. U jednom dahu je samo rekla da neću igrati za reprezentaciju i da nema potrebe više da igram košarcu – napisala je Dabovićeva na svom Instragramu i dodala:

– Pitala me je kako stojim finansijski. Rekla sam da se vraćam na teren posle porođaja i da ću novac ponovo zaraditi svojim trudom i radom. Držala sam četvorogodišnjeg sina u rukama. Takva kakva je rekla mi je hladno: Probaj sa prostitucijom da dođeš ovde do para, pa ću te zaposliti za dve godine.

Iskoristila je priliku da nekadašnjim saigračicama čestita na bronzanoj medalji osvojenoj na Evropskom prvenstvu, čiji je kodomaćin bila i Srbija, ali je istakla da je naša selekcija mogla i do boljeg rezultata.

– Napisaću jos jednom…Bravo devojke. Uzeta je medalja. Igralo se u našoj zemlji, u našem gradu, među našim ljudima-navijačima. O samoj organizaciji, polupraznim dvoranama ne bih, ima ko o tome treba da razmišlja, zar ne? Da li je Srbija mogla bolje? Mogla je, ali nije. Pehar prvaka Evrope sam ponosno kao kapiten donela u Beograd 2015. godine i zato sa punim pravom mogu da kazem: Zlato je ove godine moglo i moralo ostati u našem Beogradu. Nije jer na klupi imamo to sto imamo. Trenera koji pravi loše izmene i donosi loše odluke, a o ljudskim osobinama neću komentarisati puno, o tome ćete čitati u mojoj knjizi.

BONUS VIDEO:

(Esperso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.