TEODOSIĆ NA PREGOVORIMA S ČOVIĆEM: Da li će ovo biti najveća bomba srpske košarke u ovom veku?!
Foto: EPA/Mike Nelson

nije više nemoguća misija

TEODOSIĆ NA PREGOVORIMA S ČOVIĆEM: Da li će ovo biti najveća bomba srpske košarke u ovom veku?!

Delije su u ekstazi

Objavljeno:

Već mesecima unazad spekuliše se o dolasku srpskog reprezentativca Miloša Teodosića u redove Crvene zvezde. Posle mnogobrojnih pojačanja crveno-belih ovoga leta ponovo je aktivirana priča o njegovom transferu na Mali Kalemgdan.

Kapiten reprezentacije Srbije razgovarao je sa predsednikom Zvezde Nebojšom Čovićem. Ne može se reći da je dogovor postignut, ali prvi put posle mnogo godina, otkako javnost spekuliše dolaskom vrsnog plejmejkera na Mali Kalemegdan, dolazak Teodosića u redove srpskog šamšiona nije "nemoguća misija".

Teo ima brojne ponude evropskih klubova. Većini njih Zvezda finansijski ne može da parira, posebno se ističu višemilionske ponude iz Olimpijakosa i Makabija. Ipak, ima razloga koji bi mogli da ga navedu da izabere Crvenu zvezdu.

- Voleo bih da zaigram za Zvezdu, ali ne u 35. godini - reči su Miloša Teodosića iz 2013. Posle odličnih igara u Olimpijakosu i ostvarenog transfera u moskovski CSKA, tada dvadesetpetogodišnji plejmejker iz Valjeva nije krio želju da jednog dana zaigra u dresu kluba za koji navija. Da li je konačno došao taj trenutak?

Videćemo u danima pred nama...

BONUS VIDEO:

(Esperso.rs/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.