ZVEZDA MORA DA POBEDI SUDUVU: Crveno-beli fudbaleri znaju koji je recept za litvanskog šampiona!
Filip Stojković i Srđan Babić, Foto: Dado Đilas

Spremni su

ZVEZDA MORA DA POBEDI SUDUVU: Crveno-beli fudbaleri znaju koji je recept za litvanskog šampiona!

Šampion Srbije kreće iz Marijampolja u novi pohod na grupnu fazu Lige šampiona

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde u ponedeljak ujutru krenuli su u Litvaniju, gde će u utorak, od 20 časova po srpskom vremenu, odmeriti snage sa Suduvom u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli će evropsku premijeru imati u Marijampolju, gde su gostovali i pre godinu dana.

- Odličan pripremni period je za nama, potpuno spremni dočekujemo susret sa Suduvom. Mnogi ističu kao prednost litvanske ekipe to što je njihovo prvenstvo u toku, ali verujem da su nama jaki protivnici na pripremama dosta značili i da se neće osećati razlika na terenu. Imali smo kvalitetne rivale, protiv Zenita smo pružili odličnu partiju i verujem da je to recept koji u Litvaniji može da nam donese dobar rezultat - rekao je Filip Stojković, koji je učestvovao i u prošlosezonskim mečevima sa litvanskim šampionom.

Njegov kolega iz odbrane Srđan Babić ističe da je najbitnije da u zadnjem delu tima se odigra čvrsto.

- Tokom evropskih takmičenja možemo reći da je neprobojna odbrana postala Zvezdin zaštitni znak. Uradićemo sve da tako bude i ove sezone. Nije bilo mnogo promena u poslednjoj liniji tima, uigrani smo i odlično znamo šta šef očekuje od nas. Dobro smo analizirali protivnika, znamo odakle preti najveća opasnost, a i koje su im slabosti. Na prethodne dve utakmice sa Suduvom nismo primili gol, nadam se da će tako i ostati - rekao je Babić. Stojković ističe da će iskustvo od prošle godine značiti njegovoj ekipi. - Promenile su se u određenoj meri obe ekipe, ali sigurno nam znači sve ono što smo videli prošlog leta u susretima sa Suduvom. Mnogo bolje poznajemo njihov stil igre i znamo šta možemo da očekujemo. Sada smo fokusirani isključivo na prvu utakmicu u gostima. Na nama je da damo sve od sebe i da u Beograd ponesemo dobar rezultat - zaključio je Stojković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.