NE PRESTAJE! MILICA DABOVIĆ UDARILA NA SELEKTORKU POSLE PORAZA OD ŠPANIJE: Marina nije dorasla da vodi Srbiju!
Foto: Starsport©

PONOVO

NE PRESTAJE! MILICA DABOVIĆ UDARILA NA SELEKTORKU POSLE PORAZA OD ŠPANIJE: Marina nije dorasla da vodi Srbiju!

Moja Srbija ima tim. Moja Srbija nema trenera koji je dorastao trenutku - napisala je bivša reprezentativka na svom Instagram profilu

Objavljeno:

Nakon poraza naših košarkašica od Španije, u polufinalu EP, na Instagramu se oglasila Milica Dabović. Na meti bivšeg kapitena ponovo se našla Marina Maljković, selektor našeg nacionalnog tima. Milica za neuspeh protiv Špankinja krivi upravo selektorku.

– Velike utakmice, a imala sam ih mnogo u karijeri, dobijaju se tako sto postoji tim i postoji trener. Moja Srbija ima tim. Moja Srbija nema trenera koji je dorastao trenutku. Svi koji se razumeju u kosarku i večeras su mogli videti o čemu govorim – počela je objavu Milica Dabović na svom Instagramu.

Potom je dodala:

Kada vidite da neko srlja u provaliju, valjda je normalno da pokušate da upozorite umesto da sačekate da sleti pa da onda pametujete. Zato sam unapred i na vreme upozorila na gomilu suludih i nelogicnih poteza.

Poželela je igračicama da osvoje bronzu.

– Devojke, glavu gore i hrabro do medalje. Ni najbolji auto ne može da ide kad neko stalno povlaci ručnu. Gledajući utakmicu sa sinom u rukama, na samo par metara od parketa, samo ja znam koliko sam teško podnela sve i želela više od svega da mogu da uletim, da ukradem loptu sa ledja kao milion puta u karijeri, i da pomognem da tas na vagi prevagne na našu stranu. Ovu bitku za novi temelj novih uspeha naše košarke ću dobiti jer tek sam počela. Dogodine u Tokiju. Voli Vas Mili.

Na kraju:

– Zlato vam ni ne treba, zlato već imate, a po bronzu morate!!!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.