ZVEZDA U PREGOVORIMA ZA JOŠ 2 POJAČANJA: Čović potvrdio da dolaze plejmejker i centar!
Nebojša Čović najavljuje sigurno još 2 pojačanja, Foto: Beta/Branislav Božić

Čeka se ozvaničenje

ZVEZDA U PREGOVORIMA ZA JOŠ 2 POJAČANJA: Čović potvrdio da dolaze plejmejker i centar!

Prvi čovek crveno-belih ističe da su pregovori u toku

Objavljeno: 11:04h

Crvena zvezda je potvrdila dolazak Čarlsa Dženkinsa, stigli su već Kuzmić i Derik Braun, sa šestoricom igrača su produženi ugovori, prema najavama medija čeka se i Džejms Gist, a prvi čovek kluba Nebojša Čović najavljuje dolazak još 2-3 igrača.

Gostujući u Jutarnjem programu na "Prva TV", predsednik crveno-belih je istakao da su u potrazi za centrom i plejmejkerom, ali i da će to vrlo brzo biti završeno.

- Ne bih sad o imenima jer su pregovori u toku i objavljivanje imena od strane menadžerskih agencija mogu samo da štete tom poslu. Sigurno će biti dva do tri pojačanja. Dakle 100% na poziciji plejmejkera kao i na poziciji centra. O imenima i nacionalnostima igrača ne bih ovom prilikom - rekao je Čović.

Velika stvar je učinjena što je sačuvana okosnica tima iz prethodne sezone.

- Mi pokušavamo da napravimo koktel tima za sledeću sezonu. Cilj je prevashodno bio zadržavanje igrača iz prethodne sezone, kao i dovođenje kvalitetnih pojačanja. Igrači kao što su Kuzmić i Dženkins su već bili u sistemu i sa te strane poznaju naš klub. Igrač kao što je Braun je neophodan Crvenoj zvezdi za takmičenje kao što je Evroliga - dodao je Čović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.