BIOSKOP PONOVO RADI, ALI OVOGA PUTA ĆE MORATI DA GA ISTERAJU: Čarls Dženkins je novi košarkaš Crvene zvezde!
Foto: Filip Plavčić

zapalio je instagram

BIOSKOP PONOVO RADI, ALI OVOGA PUTA ĆE MORATI DA GA ISTERAJU: Čarls Dženkins je novi košarkaš Crvene zvezde!

- Vraćam se poslednji put. Moraćete da me izbacite ovog puta - napisao je ljubimac Delija

Objavljeno:

Američki košarkaš Čarls Dženkins na urnebesan način je najavio dolazak u Crvenu zvezdu.

- Pusti psa da luta i naći će put ka kući. Idemooo - napisao je Čarls Dženkins u četvrtak popodne na svom profilu na društvenoj mreži Instagram i lično potvrdio da će ponovo igrati za Crvenu zvezdu!

Američki bek sa srpskim pasošem vratiće se na Mali Kalemegdan drugi put, a koliko mu je drago zbog toga pokazao je i još jednom porukom:

- Vraćam se poslednji put. Moraćete da me izbacite ovog puta! Tridesetogodišnji košarkaš u Zvezdi je igrao od 2013. do 2015. godine, kao i u sezoni 2016/2017.

U međuvremenu je jednu sezonu proveo u Armaniju, a poslednje dve je bio u Himkiju. Za to vreme, na društvenim mrežama je često ostavljao poruke na srpskom jeziku, slavio Zvezdine uspehe, komunicirao sa ovdašnjim pratiocima i sve vreme držao otvorena vrata za svoj povratak.

Crvena zvezda naredne sezone igraće u Evroligi, a Dženkins bi trebalo da bude drugo pojačanje ovog leta – prvo je Derik Braun. Crveno-beli produžili su ugovore sa Bilijem Beronom, Stratosom Perperogluom, Mohamedom Fajeom, Borišom Simanićem i Brankom Lazićem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.