KALINIĆ ZBOG NJEGA NE IGRA NA MUNDOBASKETU: Đorđević otkrio zbog kog igrača ga ne vodi u Kinu!
Nikola Kalinić je zajedno sa Nedovićem precrtan sa spiska za Mundobasket, Foto: Marina Lopičić

razjašnjeno

KALINIĆ ZBOG NJEGA NE IGRA NA MUNDOBASKETU: Đorđević otkrio zbog kog igrača ga ne vodi u Kinu!

Nikome nije bio jasan razlog, a veliki broj navijača je bio neprijatno iznenađen nakon što su se dvojica košarkaša oglasili i rekli da su za ispadanje sa spiska saznali iz medija i sa društvenih mreža

Objavljeno:

Aleksandar Đorđević se oglasio povodom odluke da na uži spisak kandidata za nacionalni tim za Svetsko prvenstvo u Kini ne uvrsti Nemanju Nedovića i Nikolu Kalinića.

Ogromnu prašinu je podiglo skraćivanje spiska kandidata za reprezentaciju i mnogi su bili šokirani što je selektor Srbije odlučio da se odrekne dvojice igrača koji su prethodnih godina bili standardni.

Nikome nije bio jasan razlog, a veliki broj navijača je bio neprijatno iznenađen nakon što su se dvojica košarkaša oglasili i rekli da su za ispadanje sa spiska saznali iz medija i sa društvenih mreža.

Đorđević je Kaliniću saopštio da je prvi izbor Vladimir Lučić, koji će biti jedan od nosilaca tima na poziciji trojke, a da će drugo krilo dobijati preostalu minutažu do najviše 10 minuta. Od igrača koji su još na spisku pored Vladimira Lučića, na toj poziciji konkurišu Marko Simonović, Marko Gudurić, a mogu da je pokriju i Nemanja Bjelica i Stefan Birčević.

Vladimir Lučić je siguran putnik za Mundobasket
Vladimir Lučić je siguran putnik za Mundobasket foto: AP

Očigledno je Đorđević smatrao mu u viziji tima Kalinić nije potreban.

Đorđević je povukao hrabar potez, odrekao se Nikole, koji je u Fenerbahčeu imao sjajnu sezonu, kao i Nemanje Nedovića, koji je odlično započeo sezonu, a onda doživeo povredu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.