NBA OL STAR KOGA NIKO NE ŽELI U TIMU: Slobodan je igrač, a nije dobio nijednu ponudu!
Demarkus Kazins, Foto: AP/Tony Avelar

SUMRAK ZVEZDE

NBA OL STAR KOGA NIKO NE ŽELI U TIMU: Slobodan je igrač, a nije dobio nijednu ponudu!

Niko ne želi da ponudi ugovor kakav on očekuje, a poznat je i kao igrač koji ume da pokvari atmosferu

Objavljeno: 14:44h

Teško je poverovati da košarkaš koji je četiri puta bio učesnik NBA Ol stara ne može da pronađe klub, ali NBA liga beleži i takav slučaj.

Kada je potpisivao jednogodišnji ugovor vredan 5,3 miliona dolara sa Golden Stejtom prošlog leta, Demarkus Kazins je imao ideju da će sa Karijem, Tompsonom, Grinom i Durentom uspeti da osvoji šampionski prsten. Međutim, povreda Ahilove tetive ga je sprečila u tome, a titula je otišla u vitrine Toronta.

Takođe se Kazins nadao da će dobiti višemilionski ugovor kakav sleduje superstarovima, ali kako saznaje američki novinar Adrijan Vojnarovski, za snažnog centra trenutno nije zainteresovan nijedan tim, jer niko ne želi da ponudi ugovor kakav on očekuje. Takođe je poznat i kao igrač koji ume da pokvari atmosferu.

Međutim, njegov najveći problem je sklonost ka povredama i to onima teže prirode zbog kojih dugo odsustvuje sa terena.

Kao Kazinsove potencijalne destinacije pominjali su se Dalas koji je demantovao te navode, Golden Stejt je angažovao na centarskoj poziciji Lunija i Kolija-Stajna, Njujork Niksi ne bi da Kazins bude pogrešna investicija, a igri je bio i Boston koji je ostao bez Haforda.

- Mislim da se nadao da će ga neko od većih klubova dovesti na jednu godinu za platu od 12 do 20 miliona dolara, ali to se neće desiti - ispričao je Adrijan Vojnarovski.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.