OGLASIO SE SALE ĐORĐEVIĆ O KALINIĆU I NEDOVIĆU: Selektor objasnio zašto su precrtani sa spiska reprezentacije!
Saša Đorđević o Nikoli Kaliniću, Foto: Dado Đilas

To se čekalo

OGLASIO SE SALE ĐORĐEVIĆ O KALINIĆU I NEDOVIĆU: Selektor objasnio zašto su precrtani sa spiska reprezentacije!

Ono što je trenutno najvažnije jeste da za njih vrata nacionalnog tima nisu zatvorena u budućnosti

Objavljeno: 08:42h

Aleksandar Saša Đorđević konačno se oglasio povodom odluke da na uži spisak kandidata za nacionalni tim za Svetsko prvenstvo u Kini ne uvrsti Nemanju Nedovića i Nikolu Kalinića.

Ogromnu prašinu je podiglo skraćivanje spiska kandidata za reprezentaciju i mnogi su bili šokirani što je selektor Srbije odlučio da se odrekne dvojice igrača koji su prethodnih godina bili standardni.

Nikome nije bio jasan razlog, a veliki broj navijača je bio neprijatno iznenađen nakon što su se dvojica košarkaša oglasili i rekli da su za ispadanje sa spiska saznali iz medija i sa društvenih mreža.

Saša Đorđević nije pominjao Nedovića u izjavi
Saša Đorđević nije pominjao Nedovića u izjavifoto: Starsport©

- Svi igrači znaju zašto ih nema, ali dozvolite da to ostane između nas.. Razgovarao sam sa Kalinićem u ponedeljak i on je reagovao vrlo zrelo i pozitivno. Razumeo je i shvatio priču zašto ga sada nema. Negovo nastupanje u reprezentaciji nije završeno, u budućnosti zavisi od forme rezultata i ponašanja - rekao je Đorđević za "Žurnal".

Dakle ono što je za sada najbitnije jeste da za njih dvojicu nije završena reprezentativna karijera i da će za njih biti mesta u budućnosti u nacionalnom timu.

A šta je još selektor rekao o svom odabiru igrača za uži spisak i predstojećim planovima, možete čitati u štampanom izdanju "Žurnala".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.