MILICA PRETI: Neću se zaustaviti, Marina je vređala mene i Anu! Nije joj odgovarao Đilas, a sad ni Danilović!
Milica Dabović, Foto: Dado Đilas

NE PRESTAJE

MILICA PRETI: Neću se zaustaviti, Marina je vređala mene i Anu! Nije joj odgovarao Đilas, a sad ni Danilović!

Košarkašica smatra da je Maljkovićeva glavni krivac što ona nije deo tima koji učestvuje na Evropskom prvenstvu u Srbiji i Letoniji

Objavljeno: 19:31h

Bivši kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije Milica Dabović nastavlja da bljuje vatru po selektoru Marini Maljković.

Košarkašica smatra da je Maljkovićeva glavni krivac što ona nije deo tima koji učestvuje na Evropskom prvenstvu u Srbiji i Letoniji i koji je ostvario plasman u četvrtfinale posle grupne faze.

- Želim da pobede, svim silama ih bodrim. Svim silama sam želela da budem sa njima, dobila sam odgovor NE. Žao mi je što je selektorka tako reagovala. Kažu mi da su mi zamerili što sam pričala da je loša atmosfera u ekipi. Krivo mi je što nisam deo tima. Na ovom evropskom prvenstvu ovoj ekipi nije potreban trener. Marina pravi milion grešaka, nije me sramota to da priznam. Pravila ih je i ranije. To ne primećujem samo ja, već svi. Ne mogu reći da sam ljuta, nego razočarana. Postala je ono što se nisam nikada nadala - rekla je Milica Dabović za list "Informer".

Marina Maljković
Marina Maljković foto: Beta/Branislav Božić

Pitanje je da li je sada pravi trenutak da se iznese sav prljav veš u javnost imajući u vidu da je devojkama potreban mir pred najvažniji meč na takmičenju.

- Rekla sam sve u dobrom trenutku, devojke su prošle. Neću se zaustaviti na ovome. Imam još puno da kažem. Sve što sam želela u životu je da budem srećana. Bila sam maltretirana od strane Marine, uvek me je vređala, mene i sestru. Htela je da budem taster kao Dajana. Ne želim da je prozivam, ona je takva kakva je. Ja nisam izabrala tako nešto. Dajana je pljuvala sadašnjeg kapitena, ne može to tako - dodala je.

Milica i Ana Dabović
Milica i Ana Dabović foto: Starsport©

Tu leži i objašnjenje zašto se dabovićeva povukla iz reprezentacije.

- Povukla sam se jer nisam mogla da slušam Marinu kako vređa sestru. Ona je jedva čekala da Dragan Đilas ode iz saveza. Ne znam zašto. Čekala je to, ali joj sada ne odgovara ni Danilović. Ona je sama sebi dovoljna - zaključila je Milica Dabović u razgovoru za beogradski list.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.